Punaportin Blues valmistautuu harjoituspelein

PuBjpg

 

Kakkosdivisioonakauteensa valmistautuva Punaportin Bluesin edustusjoukkue on järjestänyt itselleen kaksi harjoitusottelua: vastustajiksi kutsuttiin yksi joukkue Forssasta ja toinen Helsingistä.

Ensimmäinen harkkamatsi pelattiin 13.8. Hämeenkaaressa Forssan Koripoikien A-junioreista koostuvaa kakkosporukkaa vastaan. Fyysillisempi PuB piti tarkasti heittäneen nuorisojengin takanaan niukalla kahden korin erolla – loppulukemiksi kirjattiin 79-75.

10.9. miteltiin helsinkiläistä, kolmosdivisioonassa pelaavaa HNMKY Taivallahtea vastaan. Kahdeksanmiehisellä PuB:lla oli tässäkin kamppailussa massaylivoima, jonka turvin puoliaikataukotulokseksi taottiin 48-33 ja koko ottelun päätösnumeroiksi 85-75. Kotijoukkueen tehopyssynä hääräsi Ari Lehtola, jonka kolmen pisteen heitot pitivät PuB:n loppuun saakka sopivasti edellä loppukiriin intoutunutta vastustajaa.

Konkaripelaaja Lassi Utrion mukaan PuB:n hyökkäyspeli on paikoitellen riittävän tasokasta, mutta puolustuspäähän tarvitaan lisää raivoa. Joukkueen ensimmäinen tulikoe on 28.9. Vantaalla pelattava Pussihukat 2 – Punaportin Blues.

Kotiyleisönsä eteen PuB pääsee ensimmäisen kerran 10.10. Seminaarin koululla, jonne saapuu vieraaksi porvoolainen Räppä. Ottelu alkaa klo 19 ja siihen on vapaa pääsy.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php