Bilbao-yhteistyö poiki Punaportin Blues 2:lle harjoitusmatsin

IMG-20140312-WA0003

Joskus parhaat ideat syntyvät kaukana kotoa.

Koripalloentusiasti, PuB:n kakkosjoukkueen välivuotta viettävä ex-kapteeni Lasse Vuorinen, matkusti Bilbaoon todistamaan Susijengin edesottamuksia parketilla. Matkallaan hän tapasi riihimäkeläisen hengenheimolaisensa Matias ”Matu” Lehtisen, jonka kanssa ajatukset kävivät siinä määrin yksiin, että saatiin synnytetyksi idea hämeenlinnalaisten ja riihimäkeläisten välisestä harjoitusottelusta. Kävi selväksi, että riksulaiset kaipaavat kipeästi harkkamatsia, eikä niitä hämeenlinnalaisillakaan liiaksi saakka ole ollut, joten päivämääräksi lyötiin perjantai 26.9. ja paikaksi Seminaarin koulu Hämeenlinnassa.

Riihimäeltä saapuva vastustaja on järjestäjämies Lehtisen mukaan ”kokoelmajengi riihimäkeläisiä”, jossa joukossa on mukana ”varsin kokemattomiakin harrastajia”. Tulevan ottelun luonne on siis selvästikin enemmän ystävyyskaupunkilaisten iloinen pallottelutuokio kuin veren maku suussa rymistelty teurastusderby. Ottelu alkaa klo 19.15, ja siihen on tuttuun tapaan vapaa pääsy. Tule paikalle katsomaan, millaista porukkaa riihimäeltä saapuu PuB 2:n vieraaksi, ja kuinka tiukka paikallisvääntö tuosta toisesta hämäläisharjoitusottelusta oikeastaan saadaankaan! (Tunnuslause halliin käytäessä on: ”Minä olen perhettä.” Lausu se ja ohjaa itsesi hyvissä ajoin parhaille istumapaikoille.)

PuB 2 – Riihimäkeläinen Kokoelmajengi perjantaina 26.9. klo 19.15 Seminaarin koululla Hämeenlinnassa. Tervetuloa!

 

(EDIT: artikkelia on muokattu 17.9.2014 iltapäivällä: ottelun alkamiskellonaika on muutettu 19.15:ksi.)

 

Kommentointi on suljettu.

css.php