Esittelyssä PuB 2:n uusi ystävyysseura RiKos

Pelaajat (83)

Kysymyksiin vastaamassa Riihimäen Koripalloseuran valmentaja, tuomari ja kuntoilija Matias ”Matu” Lehtinen, jonka joukkue kärsi harjoitusottelussa Punaportin Blues 2:lle niukan tappion.

Kantahämäläiselle koripallokartalle on ilmestynyt uusi jengi, RiKos. Mistä on kyse?

Riihimäen Koripalloseura on kerran viikossa pelaileva porukka, jolla ei ole kilpailullisia tavoitteita. Korisliiton jäsenyyttä haetaan tässä syksyllä – junnutoiminnan vuoksi. Junnut treenaavat ahkerasti: peuhakorista 3-4-vuotiaille, 2010-2011-syntyneitä lapsia. Aikuiset treenaavat Harjunrinteen koululla, juniorit Lasilla.

Pientä kilpailua kuitenkin; yrititte päihittää hämeenlinnalaisen Punaportin Blues 2:n. Onko muita otteluita sovittuna?

Seuraavat pelit on sovittu joulukuulle riihimäkeläisiä ikämiehiä ja opettajia vastaan.

Hämeenlinnalaisia vastaan pöytäkirja oli täysi: 12 miestä. Riksun korikseen taitaa kuulua hyvää?

Innostuneisuus näkyi tässä harjoitusottelussa täyden rosterin muodossa. Itse tulin viimeisenä paikalle, joten jouduin tuomariksi. Siinä on se hyvä puoli, ettei tarvitse mennä lainkaan vaihtoon, vaan saa juosta koko pelin ajan!

Kuinka hämeenlinnalaiskoutsi Pena Mattila reagoi, kun Seminaarin koulun halliin marssi täysi miehistö ukkoja?

Big Dog oli peloissaan. Tuli sanomaan ennen matsin alkua, että olin hoidellut paikalle liian kovan porukan. No, totuus valkeni sitten pelin kuluessa…

Siitä pääsemmekin parketille. Luonnehdi ottelutapahtumaa PuB 2 – RiKos muutamalla sanalla.

RiKos ei ainakaan hävinnyt urheilullisuudessa, eikä kauheasti millään muullakaan osa-alueella. Kokemuksen puute koriksen pelaamisesta ja virallisista ottelutapahtumista oli toki silmään osuva seikka. Lopputulos jopa mairittelee meidän joukkuettamme; PuB 2 harjoitteli kuvioitansa fiksusti alkavaa kautta varten – ja hallitsi peliä koko ajan. Kaiken kaikkiaan mukava, hyvähenkinen tapahtuma, johon Riksussa oltiin hyvin tyytyväisiä. Joskus uusiksi, ehkä!

Mitä tämä yhteistyö Punaportin Blues 2:n kanssa voisi poikia?

Muutama peluri saattaisi olla kiinnostunut paikasta PuB 2:n pelimiehistössä…

RiKos: Jorma Maltio, Otso Vedenpää (valittiin harjoitusottelussa Punaportin Bluesin kakkosjoukkuetta vastaan joukkueensa arvokkaimmaksi pelaajaksi), Kalle Ruusunen, Jyri Lappalainen, Aaro Linnalaakso, Timo Toijonen, Miikka Virtanen, Ville Peurala, Ilari Saunamäki, Niko Nuutinen, Tomi Toijonen ja Timo Lahtinen. Valmentaja/tuomari/kuntoilija: Matias ”Matu” Lehtinen.

(Haastateltavana Matias ”Matu” Lehtinen / RiKos. Haastattelijana Kalle Manninen / Hämpton City Basketball)

Kommentointi on suljettu.

css.php