Koripallokausi alkaa tänään Vantaalla! Tässä ovat joukkueet ja päivän mielenkiintoiset seurattavat

Koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonan joukkueet – kahta lukuunottamatta – ovat jo otelleet. Tänään ottavat toisistaan mittaa nämä kaksi viimeistäkin: klo 15.30 Kartanokosken koululla Vantaalla alkavassa ottelussa kohtaavat Pussihukat 2 ja Punaportin Blues.

Mielenkiintoisia seurattavia: mikä on kaksoistornien Miikka Kilpinen – Eetu Koivuniemi ase? Nakkeleeko Iso E kolmen pisteen kaaren takaa ja Mi$u siitä parista metristä, omista korkeuksistaan, vai pyrkiikö kaksikko aggressiivisemmin korinalusmuhinoihin?

Kuinka onnistuu pelaajavalmentaja Lassi ”Majuri” Utrion sekä pelata että valmentaa samanaikaisesti? Entä onko heittokäsi totutun kuumana (30-40 pistettä) jo tässä avausottelussa?

Taavi Uke ajoi jo viime kaudella itsensä vahvasti sisään hämeenlinnalaisjoukkueeseen. Alkaako tänään Taavin varsinainen läpimurtokausi?

Ari Lehtola ja Joe Nurmio tekevät kentällä – tietynlaiseen hurmostilaan päästessään – mitä tahtovat. Kaksi kysymystä: 1) kestääkö ”Dzhoun” fysiikka läpi rankan kauden ja 2) missä vaiheessa tätä syyspuoliskoa ”Arsti” löytää flow-tilan, mindfulnessin, jossa kaukoheitot uppoavat kaikilta etäisyyksiltä ja kaikista asennoista?

Seuratkaamme tänään erästäkin mielenkiintoista parivaljakkoa: Pena ”Big Dog” Mattila – Matti ”Kaasu” Heikka. Tämä kakkosjoukkueesta (viitosdivarista) edustuksen eturiviin nostettu kaksikko on jo todistanut, että potkua riittää rymistellä fyysillisesti vaativammissa kakkosdivisioonaympyröissä, mutta hiljalleen, kauden edetessä, nähdään myös, onko Penassa ja Kaasussa kykyä luoda hyökkäyspäähän aito #pelote. Puolustuksessa paukut riittävät, se on selvä.

 

Tässä ovat listattuina kaikki kakkosdivisioonan kaksitoista joukkuetta:

 

HNMKY U23 (Helsinki)

Hyvinkään Ponteva (Hyvinkää) HyPo

Kartanon Herrat (Helsinki) KaHe

Kelohonka (Espoo)

Keravan Kori-80 (Kerava)

Malmin Super-Koris (Helsinki) MaSu

Pussihukat 2 (Vantaa) PuHu 2

Punaportin Blues (Hämeenlinna) PuB

PUS-Basket (Espoo)

Räppä (Porvoo)

Touhun Pojat Lauttasaari (Helsinki) ToPoLa

Wartti-Basket (Helsinki)

 

Kommentointi on suljettu.

css.php