Pussihukat 2 peittosi Punaportin Bluesin kotiluolassaan

dzhou

PuB:n Joe Nurmio (24) oli pelipäällä Vantaalla. Kuvituskuva.

 

Pussihukat 2 – Punaportin Blues

80-73 (46-33)

Hämeenlinnalaisen koripalloilun ykkösporukan Punaportin Bluesin kausi miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa käynnistyi vierasottelulla Pussihukkien kakkosjoukkuetta vastaan. Väkevän avausjaksonsa (20–11) ansiosta onnistui kotijoukkueen pitää sarjapisteet kotonaan lopputuloksella 80–73.

Kesän aikana valmentajansa Harri Tuomesta Lassi Utrioon vaihtanut PuB on uudistunut myös pelaajapuolella: kakkosjoukkueesta edustukseen nostetut Matti Heikka ja Petu Mattila pelasivat nyt ensimmäisen kakkosdivisioonaottelunsa. Tässä vieraspelireissussa PuB oli vajaalukuisena; kahdeksalla miehellä oli 40 minuuttia jaksettava.

Pelaajavalmentaja Utrio teki PuB:n viisi ensimmäistä pistettä. Se olikin avausjakson ainoa valopilkku, sillä hämäläisten peliä rasittivat harhasyötöt, joista rutinoitunut PuHu rankaisi armotta. Toisella jaksolla PuB oli jo paremmin pelissä sisällä, ja puoliaikatauolle käytiin tilanteessa 46-33.

PuB:n puolustus oli kelvollista, hyökkäys käsijarru päällä pelaamista. Ei uskallettu ratkaista. Toisaalta hukkien puolustus oli ahdistavan iholle tulevaa – sellaista, johon PuB ei ole keskenään harjoitellessaan tottunut. Kolmannen jakson PuB kyllä voitti (19–15), mutta ei Kartanonkosken koululla mitään trilleriloppua todistettu: PuHu 2 oli kolmen korin verran parempi.

PuB:n tehokunkku oli 25 pistettä heittänyt Joe Nurmio, jota säestivät Utrio 14 pinnallaan ja 11 pojoa upottanut Ari Lehtola.

 

Joukkueiden pistenikkarit

PuHu 2: Janne Ansas 17, Artur Surov 16, Miikka Wessman 12, Jukka Aho 11, Henkka Vuorinen 6, Tero Ollila 6, Heikki Laatikainen 5, Jarno Kirjavainen 5, Lasse Riihimäki 2 ja Vesa Sell 0.

PuB: Joe Nurmio 25, Lassi Utrio 14, Ari Lehtola 11, Miikka Kilpinen 8, Eetu Koivuniemi 7, Taavi Uke 5, Matti Heikka 3 ja Petu Mattila 0.

Kommentointi on suljettu.

css.php