PuB:n kakkonen liekeissä perjantai-iltana

Punaportin Bluesin kakkosjoukkueen kausi alkaa. Perjantaina 3.10. klo 19 Seminaarin koululla PuB 2 isännöi helsinkiläistä DiaPaMia (Diakonissalaitoksen pallomiehet), joka on hämäläisille menneiltä kausilta tuttu vastustaja.

Koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan C-lohkossa pelaavat lisäksi Mökin Äijät, Green Zeppelins, Police Basket, PWA, Sykki Sneakers, Fortum Oyj, HNMKY Akatemia, Wartti Basket jr ja Puna-Salamat.

PuB 2 on menettänyt välivuodelle kapteeninsa Lasse ”Snakeskin Larry” Vuorisen, joka luovutti C-kirjaimensa kollega Jani ”Japo Postman” Postareffille jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

”Odotan hyvää matsia”, sanoo Lasse Vuorinen pelipäivän aattona.

Valmentajavelho Pena Big Dog Mattilan kommenteista päätellen PuB 2 ei malta odottaa pääsyä tositoimiin:

”Tulokas Tuukka Tuce Mutta on iskussa. Samoin Daddy Joutsimo, Aleksi Tuomi ja Antti Ruponen. Ilmestyykö Riihimäeltä meille vahvistuksia huomiseen matsiin, siinä kysymys. Joukkuepeli on paremmassa kunnossa kuin minään syksynä tätä ennen. Uusi, jalkoja säästävä pelikirja on omaksuttu hyvin. Liekö syynä joukkueen ennätysalhainen määrä opettajia? Joukkueen fyysinen kunto on silti arvoitus…”

bd2

PuB 2 -valkku Big Dog Mattila on valmis.

(EDIT! Lisäys alkuperäiseen tekstiin 2.10. klo 22: Big Dog kertoo kauden avausottelun miehistöksi Antti Ruposen, Juha Haukan, Reima Salomaan, Tuukka Mutan, Jukka Hillon, Leo Oksasen, Antti Joutsimon ja Aleksi Tuomen. Sentteri Jani Postareff on kysymysmerkki, puntaroi Big Dog. Miehen kanssa on kuulemma askelmerkkejä aseteltu kohdilleen… Pelikirja on kunnossa. Huomisesta pelaavasta kokoonpanosta jätettiin ulkopuolelle ”Uusi Jukka” ja ”Riksun trio”. Näillä asetuksilla lähdetään hotkaisemaan DiaPaMia ja nappaamaan kauden ensimmäistä voittoa kotiluolasta Seminaarilta!)

Kommentointi on suljettu.

css.php