Räppä pommitti kaaren takaa PuB:n nurin

IMG_3164

Punaportin Blues – Räppä 87-97 (42-48)

Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin koripallokauden kolmas ottelu miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa pelattiin Seminaarin koululla porvoolaista Räppää vastaan. Kahdentoista joukkueen sarjataulukon häntäpään PuB sai taipua kärkikolmanneksen Räpälle loppulukemin 87–97.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli odotetun tasaväkinen. Kotijoukkueen Eetu Koivuniemi löysi jyvän oitis – mies vastasi PuB:n viidestä ensimmäisestä pisteestä. Toinen mainiossa vireessä operoinut peluri oli ottelussa 32 pistettä upottanut ykköstykki Joe Nurmio, joka onnistui kaikilta etäisyyksiltä. Silti, nuorelta ja tasamittaiselta Räpältä löytyi kaukotulivoimaa vieläkin enemmän, ja avausneljännes päätettiin tilanteessa 26–27.

Toisella jaksolla koreja tehtiin vuorotahtiin. Hämeenlinnalaisista nousi esiin laituri Lassi Utrio (16 p.), jonka hyppyheitot löysivät maalinsa. Vastaavasti porvoolaiset onnistuivat yhä kaukoheittopelissään: jokaista PuB:n kakkosta kohden Räppä tehtaili kolmosen. Hämäläisten synkimmällä hetkellä Porvoon porukka rankaisi kaaren takaa kolmasti peräjälkeen. Taistelutahdollaan onnistui PuB:n kuitenkin työstää puoliaikatuloksesta (42–48) varsin kohtuullinen.

Kolmannella neljänneksellä Koivuniemi, Nurmio ja Taavi Uke pussittivat ansiokkaasti, mutta Räpän tahti oli yhä kiivas. Päätöskympille lähdettiin tilanteesta 61–73, jota loppuhetkillä vimmatusti yrittäneen PuB:n ei enää ollut kiinni kurominen.

Pistemiehet: Petu ”Big Dog” Mattila 1 (Petun M2D-uran avauspiste), Matias Suonpää 2, Taavi Uke 7, Eetu Koivuniemi 8, Ari Lehtola 9, Miikka Kilpinen 12, Lassi Utrio 16 ja Joe Nurmio (MVP) 32. Mukana myös Leo Oksanen ja Matti ”Kaasu Heikka”. Ville Reponen peluutti ja Lassi Utrio valmensi.

Tuomarit: Hiltunen ja Kylkilahti.

PuB:n voittotili on vielä avaamatta.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php