Punaportin Blues himomusersi jumbofinaalissa Wartti-basketin ”jotain 50”

 

Wartti

PuB – Wartti-basket

97-47 (43-20)

Neljäs kerta toden sanoi. Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin koripallokauden neljäs ottelu miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa pelattiin Seminaarin koululla helsinkiläistä Wartti-basketia vastaan. Sarjataulukon viimeisillä pykälillä pisteettöminä lusineiden joukkueiden sarvienkalistelu oli epätasainen: kotijoukkue musersi pitkänmatkan vieraansa tuloksella 97–47.

Yksitoistamiehinen PuB aloitti haparoiden. Kaukoheitot klonksuivat kotiluolan korirautoihin. Sitten löytyi jyvä: Lassi Utrion (ottelussa 27 p.) ja Ari Lehtolan (19 p. ja viisi onnistunutta kolmipisteistä) koritalkoilla kotijoukkue ampaisi jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella 22–6-johtoon. Taustatulta tuli Janne Hamarilta (12 p.), joka intoutui niin ikään onnistumaan kaaren takaa, sekä kakkosesta edustukseen nostetulta Petu Mattilalta, jonka perjantai-ilta oli molemmissa kenttäpäädyissä menestys.

Toisella neljänneksellä korikarkeloihin liittyivät kaaren takaa Eetu Koivuniemi ja lähietäisyydeltä Taavi Uke (12 p.), jonka korilleajot päättyivät vastustamattomiin kaksipisteisiin. Miika Koskinen paikkaili ulottuvuudellaan ohiheitot verkon perille ja puolustuspäässä Miikka Kilpinen piti huolen siitä, ettei viidellä miehellä Hämptoniin saapunut, reilusti PuB:n tornitaloja lyhyempi Wartti päässyt käytännössä edes yrittämään kauko-osumia. Puoliajalle talsittiin tilanteessa 43–20. Sitten väsy vei Wartin, ja ottelun jälkipuolisko edettiin yhtä päätä pommittaen.

Kommentointi on suljettu.

css.php