Namikan nuorisojaos antoi Punaportin Bluesin poskelle märkärukkaslitsarin Malmilla

Koriteline

HNMKY U23 – Punaportin Blues

80-58 (41-35)

Hämeenlinnalaisen koripalloilun lippulaivan Punaportin Bluesin kauden viides ottelu miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa pelattiin Malmin palloiluhallissa. Kotijoukkue HNMKY U23:n kotivoitto irtosi tuloksella 80–58.

Pienikokoinen, nopea ja tarkkakätinen, alle 23-vuotiaista pelureista koottu isäntäporukka oli ensimmäisellä kymmenminuuttisella hätää kärsimässä, kun PuB:n kolmikko Lassi Utrio – Joe Nurmio – Eetu Koivuniemi takoi taululle taukolukemat 20–24. Toisella neljänneksellä alkoi helsinkiläisjoukkueen rytmi löytyä, ja nuori Namika kiskaisi puoliaikatulokseksi kolmen korin johdon 41–35.

Kolmannella jaksolla (15–16) PuB näytti, ettei kakkosdivisioonan kärki ole kovinkaan kaukana. Utrion ja Ari Lehtolan koritalkoilla vierailija pysytteli keskialuetta dominoineen isäntänsä kyydissä, ja viimeiselle pikkutauolle tepasteltiin erinomaisen tiukassa tilanteessa 56–51. Lopullinen ratkaisu jätettiin viimeiselle otteluneljännekselle, josta muodostui PuB:lle varsin synkkä. Jaksotulos 24–7 selittyy kotijoukkueen juoksuvoimalla ja kovalla levypallopelillä.

HNMKY U23 on nyt voittanut seitsemästä ottelustaan viisi, mikä oikeuttaa asettumaan sarjataulukon kolmannelle pykälälle. Punaportin Bluesin tämä tappio jumittaa taulukon kolmanneksi viimeiselle sijalle. PuB:n pistepäällikkö oli 20 pistettä heittänyt Lassi Utrio, jota tukivat Joe Nurmio 14 pinnallaan ja yhdeksän pojoa pussittanut Ari Lehtola.

”Kolme ensimmäistä erää kauden parasta peliämme – ja yksi erä kauden huonointamme.” -pelaajavalmentaja Utrio

”Mä asetin siinä skriinin, johon vastustaja hiukan törmäsi sitten, ja eikös sieltä katsomosta joku jo sitten huudellutkin, että mene takaisin sinne viitosdivariin… Mä tunnen ehkä vähän olevani koripallokenttien Jarkko Ruutu.” -Petu Mattila

 

Kommentointi on suljettu.

css.php