KaHe painoi PuB:ia käkättimeen Munkkiniemessä

kahe

(Kuvituskuva.)

Kartanon Herrat – Punaportin Blues

82-75 (44-42)

Hämeenlinnalaisen koripalloilun ykkösmiehistö Punaportin Blues matkusti eteläisen alueen 2. divisioonan otteluun Munkkiniemen yhteiskoululle, jossa tapahtumaa isännöi Kartanon Herrat. Kotijoukkue päihitti hämäläisseitsikon lukemin 82–75.

Sairaspoissaolojen rasittama PuB taisteli jälleen kerran urheasti. Erityisesti Joe Nurmiota takamiehen pestissä paikannut Ari Lehtola urakoi valtavat peliminuutit, jotka tuottivat 18 pisteen saaliin, samankokoisen kuin oli pirteästi pelanneen sentteri Miikka Kilpisenkin. Ensimmäinen jakso meni kotijoukkueelle 23–16, mutta toisen PuB hoiteli 26–21, ja puoliajalle poistuttiin kutkuttavassa yhden korin erotilanteessa 44–42.

Kartanon Herrat tiedetään älykästä herrasmieskoripalloa pelaavaksi ja vuolaasti heittäväksi joukkueeksi: taidokkaat skriinit pysäyttävät puolustajan sijoilleen ja heittovalinnat ovat harkittuja. Tällä reseptillään joukkue on lähimenneisyydessä jopa voittanut sarjansa.

– Hieman oli ponneton peli meiltä. Tunnelataus puuttui. Vastustaja kunnioitti vähäväkistä porukkaamme ja piti yllä rauhallista tempoa, kertoili takamiehen paikalla Lehtolan kanssa vuorotellut Petu Mattila.

Ottelussa komeat 25 pistettä pussittanut laituri Lassi Utrio puntaroi PuB:n viime aikojen trendiä: – Harmittaa hävitä juuri nämä tiukat pelit, jotka olisivat voitettavissa. En siltikään näe syytä suureen apeuteen, sillä pelissämme on hyviä asioita. Nyt tarvitaan voittoja.

PuB:n muut pistemiehet: Taavi Uke 8, Matti ”Kaasu” Heikka 2, Matias ”Matjaz” Suonpää 2 ja mystinen numero kahdeksan (jota ei PuB:n miehistössä ollut lainkaan) 2 p.

Koripallo on vaihtokauppojen peli. Tällä kaudella tämä muinainen viisaus ilmenee siten, että PuB menetti Joni Laitisen ja Ville Reposen ja sai tilalle meikäläisen. Siinä hävisivät kaikki. Siitä vaihtokaupasta on vaikea löytää voittajaa.  Ja sama juttu lyhyemmällä aikavälillä: koripallo on vaihtokauppojen peli. Pelasin Nurmion Joen tilalla takamiestä tänään. Vaihtokauppa siis. Jos käytetään business-termejä, kyllä siinäkin diilissä ollaan viivan alla reilusti pakkasen puolella nyt. – Petu ”Big Dog” Mattila

 

Kommentointi on suljettu.

css.php