Tuplapelipäivän tilinpäätös: HyPo kaatoi PuB:n Hämptonissa, PuB 2 haki Nokalta jatkoaikavoiton

IMG_3500

PuB – HyPo 68-78 (31-38)

Punaportin Blues sai Seminaarin koululle vieraakseen rakkaan ”paikallisvastustajansa” Hyvinkään Pontevan. Altavastaajan asema sopi PuB:lle – se hallitsi ottelutapahtumaa aina kolmannelle jaksolle saakka, mutta yhden synkän kolmiminuuttisen aikana kymmenen pisteen johto torpedoitui tyystin. HyPo:n Tony Honka painoi neljä kolmipisteistä pussukan perukoille, ja voimasuhteet vaihtuivat. Päätösjaksolla Ponteva kieltäytyi luopumasta saavutetusta asemastaan. Kotijoukkueen pelaajista parhaiten vastaan tappelivat Lassi Utrio ja Miikka Kilpinen, jotka tehtailivat 13 pistettä per sierainpari ja varsin asiallisella prosentilla osunut, 11 pojoa upottanut Eetu Koivuniemi. Voitollaan Ponteva tarrasi kiinni kakkosdivisioonan kakkospaikkaan ja yhden voiton PuB löytyy 12-joukkueisen taulukon pykälältä 10.

 

IMG_3499

PWA – PuB 2

58-59

Punaportin Bluesin kakkosporukka matkusti Katajanokalle katsastamaan PWA:n kunnon. Alkuasetelma oli haastava.

Postareff puuttuu, samoin Joutsimo. Meikäläinen niin ikään estynyt. Ja Haukka. Tänään PuB:n kakkosta johtaa pelaaja, joka tulee johtamaan hämeenlinnaista koripalloelämää vielä pitkään: Aleksi Tuomi. Minun luottoni Aleksiin on vakaa kuin Sunny Car Centerin torni Kirstulan pellolla. Minä uskon Aleksiin. Minä uskon PuB:n kakkoseen. -coach Petu Mattila

Helsingissä nähtiin harvinaisen tasainen ottelu, jonka korilukemat olivat sitä tavallista viitosdivisioona tasoa, mutta jonka loppuratkaisu oli poikkeuksellinen. Katajanokan liikuntahallissa mentiin jatkoajalle, jonka ratkaisijaksi nousi riihimäkeläisvahvistus Jorma ”Kurvi” Maltio, jonka kolme onnistunutta vapaaheittoa ratkaisivat pelin hämäläisten eduksi.

IMG_3490

Antti Joutsimo jännäsi PuB 2:n jatkoaikaa…

Kommentointi on suljettu.

css.php