Joe Nurmio himotikissä – Punaportin Blues päätti korisvuotensa upeaan kotivoittoon PuHu 2:sta!

IMG_3846

Punaportin Blues – Pussihukat 2 (Vantaa)

75-68 (36-39)

Hämeenlinnalaisen Punaportin Bluesin koripallovuosi miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa päättyi otteluun Vantaan Pussihukkien kakkosjoukkuetta vastaan. Viiden voiton ja viiden tappion PuHu 2 taipui lukemin 75–68.

Vasta yhden voiton sarjassa napannut PuB aloitti pirteästi. Ottelussa 26 pistettä upottanut Lassi Utrio heitti aluksi pari pelitilannekoria, sitten nakutti Joe Nurmio 11 minuutissa 11 pistettä. Avausjakson jäljiltä oli taukotilanne yllätystä enteilevä 20–14.

Kakkosneljänneksellä tuli kookas vierailija ex-hyvinkääläisen Jarno Kirjavaisen loisto-otteilla ensin pisteen päähän, sitten ohi – ja pakotti PuB:n aikalisälle. Nilkkavaivaisen Ari Lehtolan ollessa sivussa uupui kotijoukkueelta kolmosvoimaa, mutta Utrion ja Nurmion kakkoset löysivät tasaisen varmasti verkon perille. Puoliaikatauolle asteltiin, hukkien viime sekuntien korin turvin, kutkuttavassa tilanteessa 36–39.

Kolmas kymmenminuuttinen oli PuB:n Nurmion ja PuHu:n Kirjavaisen kaksintaistelu, joka käynnistyi kolmipisteisillä. Leikkiin yhtyi vantaalaisjätti, 213-senttinen Artur Surov, jonka panosta tarvittiin PuB:n perässä pysymiseksi. Kotijoukkue marssi viimeiselle tauolle johdossa 55–53.

Päätöskympillä PuB koetti irtiottoa. Ottelussa 31 pojoa pussittanut Nurmio ruokki Janne Hamaria korin alle, Hamari kiitti luottamuksesta ja vei PuB:n seitsemän pisteen karkumatkalle – se riitti. Utrio naulasi vapaaheittonsa.

Pelin ikävin hetki: Pussihukkien Artur Surov potkaisi maassa makaavaa Joe Nurmiota yläselkään.

PuB:n pistemiehet: Joe Nurmio 31, Lassi Utrio 26, Misu Kilpinen 8, Janne ”Hammer-Time” Hamari 5, Eetu Koivuniemi 3, Miika Koskinen 2. Mukana menossa olivat myös Matias Suonpää, Petu Mattila ja Taavi Uke.

Mitä sanoi Lassi: ”Hyvä meininki. Palattiin kontrolloituun peliin. Kaikki täyttivät ruutunsa. Matias ja Petu pelasivat hyvin.”

Mitä sanoi Petu: ”Jaa-a. No. Ei oo oikein mitään sanottavaa. Tyhjä olo. Viimeinen pelini tässä joukkueessa. Kakkosjoukkueessa pelaan keväällä 2015 satunnaisia pelejä.”

Mitä sanoi Lasse: ”PuHu:n Jarno Kirjavainen on hyvinkääläisen ykkösdivarikoriksen karkaisema pelimies.”

Most Valuable Player: Joe Nurmio.

Kommentointi on suljettu.

css.php