Kuusimiehinen Punaportin Blues poikkesi Keravalla sparraamassa sarjanousijaehdokasta

flappimv

 

 

 

 

 

 

 

 

Keravan Kori-80 – Punaportin Blues 87-57

Hämeenlinnalainen pelivuosi koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa käynnistyi kahden matsin viikonlopulla. Vieraspeli Keravalla tuotti PuB:lle toisen perättäisen tappion, kun lohkokakkonen Kori-80 jyräsi voittoon kolmenkymmenen pisteen erolla.

Vain kuuden miehen voimin reissannut PuB tyrmättiin jo avausneljänneksellä, kun sarjassa vain kolmen tappion rasittama Kerava takoi Killan koulun valotaululle rankat datat 26–13. Lassi Utrion ja Eelis Pärssisen koreilla pysyi PuB auttavasti parempansa kyydissä.

Hurjaa oli pommitus vielä toisenkin jakson (22–14) kestäessä. Puolustuspäässä kymmenmiehinen Kori-80 prässäsi läpi ottelun, ja kun PuB:lta puuttui pallotaituritakamies Joe Nurmio, on murskaava puoliaikatulos 48–27 helposti selitettävissä. Janne Hamari ja Miikka Kilpinen saivat korinteon juonesta kiinni, mutta kotijoukkue vasaroi kuulaa säkkiin armottomammin.

Toisella ottelupuoliskolla tapeltiin tasaväkisesti. Kolmikko Utrio – Kilpinen – Pärssinen jatkoi ahkerointiaan. Kolmannen neljänneksen tulokseksi kirjattiin 21–16 ja päätösjakson 18–14.

– Tämä oli se, mihin kuudella miehellä ilman pallonkuljetustaitoista takamiestä pystyttiin. Kerava sai parikymmentä pistettä meidän pallonmenetyksistämme ja ensimmäisen syöttöjemme katkaisuista. Ei meillä heittokaan uponnut. Ei sitten millään. Vastustajasta… Kori-80 on tasalaatuinen porukka kovia pelaajia, oikea joukkue isolla J:llä, jutteli pelaajavalmentaja Utrio pukukopin puolelle hengähtämään päästyään.

PuB:n pistemiehet: Utrio 21, Kilpinen 15, Pärssinen 9, Hamari 8, Eetu Koivuniemi 4 ja Matias Suonpää.

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Hämeenlinnassa runkosarjan päätösottelussa 10.4.2015.

Kommentointi on suljettu.

css.php