Punaportin Bluesin kakkonen villiintyi Kauniaisissa

pub2

KasPa – PuB 2

59-83

KAUNIAINEN. Koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan joukkueet jaettiin syksyn menestyksensä perusteella tason mukaisiin lohkoihin. Punaportin Blues 2:n vuodenavaus sarjan toiseksi alimmassa G-lohkossa pelattiin Kasavuoren koululla, jossa vastaan asettui KasPa eli tuttavallisemmin Kasavuoren Pallo.

Kakkospupi painoi jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella tauolle lukemat 25-8, ja peli oli sillä kukko. Virhevaikeudet olivat tosin puoliaikatauon häämöttäessä jo koetella hämäläismiehistöä, mutta juuri h-hetkellä saapuivat halliin Igor Jacovic, Antti Ruponen ja Jorma Maltio, jotka olivat käyneet vilkaisemassa, pelattiinko peli itse asiassa Espoossa…

Puoliajalla oli lisenssinumerohässäkkää, mutta valmentaja Daddy Joutsimoa tuurannut varakoutsi Petu ”Big Dog” Mattila hillitsi hermonsa kuin viiden tähden kenraali – eikä siis ottanut teknillistä virhettä!

Ottelun jälkipuoliskollakin PuB:n puolustuspeli toimi – koko yhdeksikkö tahtoi tehdä jalkatyötä murskavoiton eteen.

Kotijoukkueella oli yksi iso mies ja yksi ”Niemi” (joka säkitti eräässä kohdin ottelua kolme kolmipisteistä peräjälkeen), mutta hämäläisten ratkaisijapotentiaali oli tällä kertaa leveämpi.

Nopeat hyökkäykset purivat: PuB 2 jyräsi Taavi Uken ja Aleksi Tuomen johdolla vastustamattomasti. Tuomen korilleajot ja Uken muussaukset olivat Kasavuoren iltapäivässä vertaansa vailla. Myös Tuukka Mutta urakoi vallan mallikkaasti.

Tuomari ei ymmärtänyt Jukka Hillon tapaa käyttää kyynärpäitään.

MVP / KasPa – ”Niemi”.

MVP / PuB 2 – Taavi Uke.

Kommentointi on suljettu.

css.php