Majuri Utrio ja Dzhou Nurmio ynnä kolme muuta muskettisoturia poikkesivat Porvoossa painamassa Räppää lootaan

MS

Räppä – Punaportin Blues

66-84 (32-46)

PORVOO. Koripallon miesten eteläisen alueen 2. divisioona jatkui PuB:n kaukomatkan vierasottelulla Räppää vastaan. Kahdentoista joukkueen lohkon viimeisessä neljänneksessä pykivät joukkueet mittelivät varsin vähämiehistöisinä lukemiin 66–84 päättyneessä häntäpään väännössä.

Ensimmäinen jakso palloteltiin tasatahtisesti: 16–19. Punaportin Blues määräsi ottelun tempon. Ottelussa huimat 33 pistettä pommittanut pelaajavalmentaja Lassi ”Majuri” Utrio (MVP) ohjeisti joukkoaan pelaamaan ennalta harjoitellun kuvion joka ikisessä hyökkäyksessä – ja toisella neljänneksellä alkoi taktiikka toden teolla purra. Lukemat 16–27 tahkottiin kolmikon Utrio – Janne ”Hammer-Time” Hamari – Joe ”Dzhou” Nurmio voimin, ja puoliaikatauolle käytiin tilanteessa 32–46.

Kolmannesta jaksosta kuusimiehinen Räppä kampesi 15–13-voiton. Joukkue oli tähtisentterinsä Kasimir Hytösen varassa, kun taas PuB:n rosterista löytyi useampi vaarallinen pussittaja. Varsinaista häviön hätää ei hämäläisillä ollut missään vaiheessa ottelua, ja viimeisen naulan Porvoon arkkuun löi laituri Joe Nurmio, joka säkitti lopussa neljä perättäistä kolmen pisteen heittoa – ja peli oli sillä kukko, kuten legendaarinen toimittaja Johannes Ijäs tapasi usein lausua. Päätösjakson lukemiksi kirjattiin 19–25. Kymmenen tappion Räpällä on viisi voittoa, PuB nappasi nyt kolmantensa.

”Tämä oli meiltä yhtenäisin peli miesmuistiin, pysyi näpeissä alusta loppuun asti”, summasi PuB:n Utrio maireana.

Muut pojojarnot: Nurmio 24, Hamari 15, Eetu ”Iso E” Koivuniemi 8 ja Matias ”Matjaz” Suonpää.

PuBjpg

(Artikkelin pääkuva, jossa sekä Vesa Kylkilahden että Matias Suonpään keskittyminen voisi halkaista tiilen, ei liity tähän otteluun, vaan toimii tässä artikkelissa ns. kuvituskuvana.)

Kommentointi on suljettu.

css.php