Punaportin Blues otti Mäkelänrinteen uintibastussa Malmin Super-Korikselta kohtuullisen kokoisen turpavärkkisaunan

misu

Malmin Super-Koris – PuB

71-51 (35-27)

Koriskausi miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa on jännittävässä vaiheessa, kun Punaportin Blues pyrkii nappaamaan häntäpään porukoista välttämättömiä voittoja väistääkseen putoamiskarsintoihin joutumisen tai jopa sarjatasolta putoamisen. Kahdesta perättäisestä kohtaamisesta ensimmäisessä oli Malmin Super-Koris nyt pelaamisessaan selvästi edellä ja vei sarjapisteet lopputuloksella ”jotain 20”.

PuB matkusti pääkaupunkiin seitsenmiehisenä. Paluun parketille teki laituri Ari Lehtola, joka totutteli nilkkaansa kakkosdivisioonan juoksuvauhtiin, ja Ville Reponen, jolla oli niin ikään pitkän pelaamattoman jakson apina selässään. MaSu:n kaksitoistamiehinen vauhtijoukkue ahdistavine puolustuksineen oli toipilasmiekkosille pahin mahdollinen – yhtään ylimääräistä hengähdysaikaa ei kotijoukkue Mäkelänrinteen uintikeskuksen kentällä hämäläisvieraalle suonut.

Ottelu ratkesi MaSu:n väkevään hyökkäyslevypallopeliin. Kymmenen pisteen karkumatka-asema kasvatettiin päätösneljänneksellä kahteenkymmeneen pitkälti raivokkaissa irtopallotaisteluissa menestymisen ansiosta. Vastaavasti PuB:n hitaiksi ja kontrolloiduiksi tarkoitetut hyökkäykset pilaantuivat kehnoon kaukoheittopeliin. Kurinalaisuuttakin uupui. Laituri Lassi Utrio osui 19 pisteen edestä ja Miikka Kilpinen yhdeksän.

Jarnot: Utrio 19, Kilpinen 9, Eetu Koivuniemi 6 (pari kolkkia), Reponen 6, Joe Nurmio 5, Eelis Pärssinen 4 ja Lehtola 2.

Koutsin tiivistelmä

”Aika mitäänsanomaton esitys. Kukaan ei pelannut hyvin. Tämä tappio vaikeutti asemaamme sarjassa. MaSu:lle jo kuudes voitto, meillä on vasta kolme. Onneksi kautta on vielä reilusti jäljellä. Nyt pitää alkaa voittaa.” -PuB:n pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Joukkueet kohtaavat uudelleen maanantaina 16.2. klo 20.00 Seminaarin koululla. Hämeenlinnalaisia toivotaan paikalle sankoin joukoin, sillä kotiyleisön tuki on melkein yhtä tärkeä kuin hyvän huoltajan.

(Tämän artikkelin kuva on kuvituskuva. Siinä Miikka Kilpinen käy taivaan porteilla vuonna 2010.)

Kommentointi on suljettu.

css.php