PuB pyllähti toistamiseen – MaSu järjesti Seminaarin koululla melkomoiset kaukoheittokarnevaalit

masu.jpg

Punaportin Blues – Malmin Super-Koris

71-95 (33-50)

Koripallokausi miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa sai hämäläisittäin alakuloisia sävyjä, kun PuB kaatui Malmin Super-Korikselle toistamiseen. Kahdeksanmiehinen MaSu heitti Seminaarin koululla villissä hurmoksessa ja vei tärkeät sarjapisteet lopputuloksella 71–95.

Parin päivän takaiseen verrattuna nyt kevyemmällä ja lyhyemmällä miehistöllä Hämeenlinnaan saapunut helsinkiläisvierailija nakkeli Seminaarin koreihin kuin omiinsa. PuB oli valmistautunut parantamaan levypallopeliään – mutta levypalloja ei kentälle pomppinut, kun malmilaisten heitot löysivät maalinsa kerrasta.

Vastaavasti hämäläisten hyökkäyksessä möhlittiin ensimmäisellä ottelupuoliskolla parinkymmenen pallonmenetyksen verran kuulia vieraille, eivätkä edes heitoista helpoimmatkaan ottaneet osuakseen.

Ensimmäinen neljännes päätettiin tilanteessa 21–27. Toisella PuB innostui kirimään kovastikin, mutta nukahti ja romahti hetkeä ennen puoliaikavihellystä. Taukotilanteesta 33–50 ei ollut enää nouseminen, ei varsinkaan, kun vierasjoukkueen kaukoheittohurmio jatkui jatkumistaan.

PuB:n päätösjakson 23–21-voitto oli pieni valonpilkahdus pimeässä, mutta tasaväkisesti ei tässä toisessakaan kohtaamisessa mitelty. Parempi voitti – ja parempi osui kolmen pisteen kaaren takaa 12 kertaa.

Kotijoukkueesta pätevimpään vastarintaan pystyivät laituri Lassi Utrio 29 pisteellään ja 21 pinnaa säkittänyt takamies Joe Nurmio. Muut pistemiehet: Janne Hamari 5, Eelis Pärssinen 4, Miikka Kilpinen 4, Eetu Koivuniemi 3, Miika Koskinen 3, Ari Lehtola 2, Ville Reponen ja Leo Oksanen.

”MaSu oli taas tasainen, hyvä ja kovaa tsemppaava joukkue. Tänään joka ikinen ilmaan heitetty rukous osui keskelle keksintöä. Vastustaja pyysi jo kertaalleen meiltä anteeksikin, kun tuli taas yksi vaikeasta asemasta lähtenyt kolmonen suoraan feissiin. Kaiken kaikkiaan: ei meillä ollut näissä kahdessa matsissa mitään mahdollisuuksia.” -PuB:n pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Kommentointi on suljettu.

css.php