Ilari Saunamäki supertikissä Katajanokalla – PuB 2 toi sarjapisteet Hämeenlinnaan

IMG_4407

PWA – PuB 2

47-59

Katajanokan liikuntahallissa kohtasivat sarjataulukon ylemmän puolikkaan joukkueet saldoinaan kolme voittoa ja yksi tappio. (Kuvassa Jani Postareff, kuin huippuunsa viritetty Sibelius.)

Pelipäivä alkoi pelipaitaongelmalla. Antti Joutsimon paitaa ei löytynyt mistään. Taavi Uken tiedettiin lainanneen sitä. Saman miehen tiedettiin palauttaneen sen välikäden kautta Joutsimolle (hetkeksi), minkä jälkeen Ari Lehtolan kerrottiin pelanneen kyseisellä paidalla yhden ottelun. Pestyään paidan Lehtola palautti paidan Tuukka Mutalle, jonka arvellaan tunkeneen vaatekappaleen siviilivaatekaappiinsa (pesemättömänä). Joutsimon paidassa seisoo miehen pelinumero 24, mutta osa PuB 2:n pelimiehistöstä etsii nyt vimmatusti paitaa nro 32…

Tilanne ratkeaa. Pelipaita oli Reposen Villellä.

Lähdetään Katajanokalle.

PWA ja PuB ovat kohdanneet aiemminkin: https://www.youtube.com/watch?v=7olWmwmnCNA

Videon lisäksi tarjolla on vanhaa raporttia: http://hamptoncitybasketball.blogspot.fi/2012/11/pubn-kakkonen-moyhensi-pwan.html

Sekä vieläpä keski-ikäistä otteluraporttia: http://hamptoncitybasketball.blogspot.fi/2013/02/kapteeni-vuorinen-kaatoi-pwan-petu.html

IMG_4421

Kymmenen päivän koripallotauon jäljiltä pääsi koutsi Big Dog Mattila yllättämään Hämpton City Basketballin väen oikein perusteellisesti. Kakkospupin rivistössä oli uusi mies – eikä mikä tahansa mies, vaan aito PuB-legenda takavuosilta: Jukka Ränkimies a.k.a. Ränki!

IMG_4424

Tätä uutispommia eivät olisi osanneet odottaa edes Jukka Hillo ja tämän pikkubroidi eri vanhemmista!

IMG_4423

IMG_4425

Mikäli Ränki pelaa huhtikuun ystävyysottelussa PuB 2 – PuB 2 Family Allstars, ovat levypallot muukalaislegioonalla tiukassa, sillä pelimies on tottunut viemään kentän irtopoltseista aböuttiarallaa 90%. Eipä se mitään, pelilliset ansiot eivät olekaan Familyn tärkeysjärjestyksessä etusijalla, eivät, sillä tyylikkäät pelipaidat ovat kentälle astelemisen ehto numero yksi. #HCBball ylpeänä esittää: eksklusiivinen paljastus huhtikuun matsiin saapuvista pelipaidoista (shoutout to General Manager Aso Aziz!) – edestä ja takaa, olkaapa hyvät:

 

pub2family

Rajoitettu kymmenen kappaleen erä spesiaalein pelaajanumeroin jaetaan huhtikuussa.

 

OTTELURAPORTTI

Avausneljännes palloteltiin tasaväkisesti 12-15. Ilahduttavaa oli se, että kaikki hämeenlinnalaiset olivat löytäneet ajoissa pelipaikalle. Tästä oli mainio lähteä kasvattamaan piste-eroa.

Toinen kymmenminuuttinenkin miteltiin hyvin tasavahvuisina. Lukemat 11-15.

Ensimmäisen ottelupuoliskon – ja koko ottelun – hahmot olivat Ilari Saunamäki (MVP) ja Jani Postareff, joiden räpylöistä lähti tänään liki puolet koko joukkueen pisteistä.

Puoliaikatulos: 23-30.

Kolmannella jaksolla PuB 2 paineli ohi humisten: lukemat 4-16 katkaisivat helsinkiläisten psykofyysisen tukirangan.

Päätösneljänneksellä kakkospupi jo hieman tuudittautui voittohurmioonsa (puolustus löystyi), joten PWA pääsi ”Korhosen” (#53) kolmosilla kiskaisemaan ainukaiseksi jääneen jaksovoittonsa tuloksella 20-13. Kotijoukkueen muita kantavia voimia olivat ”Varila” (#13) ja kapteeni ”Ahti” (#21).

Jukka ”Ränki” Ränkimies sopeutui uuteen joukkueeseensa ja sen pelirytmiin mainiosti, ja tekipä himolaituri yhden korinaluskaksipisteisenkin!

Peluuttamisesta vastasivat tällä kertaa Petu Mattila ja Antti Ruponen.

Pistemiehet: Saunamäki 13, Postareff 12, Ruponen 7, Tuukka Mutta 7 (pelin ainoa hämeenlinnalaiskolmonen), Petu Mattila 6, Matti Heikka 4, Igor Jacovic 4, Jukka Lehtinen 4 ja Ränkimies 2.

Ilari Saunamäki oli tämän pelin tähti ja on PuB 2:n tulevaisuus. Mies juoksi käytännössä PWA:n kumoon ja heitti kylmän viileästi pallot torjuntojen yli pussiin. -Igor Jacovic

Tänään hoidimme peluutuksen Antti Ruposen kanssa kahdestaan. Treenivastuu on jatkossa Ruposella. Auttelen toki yhä kaikessa, sillä tämä PuB 2 on minun lapseni. -Petu Mattila

 

Kommentointi on suljettu.

css.php