Punaportin Blues nappasi Seminaarilla Namikan nahkahansikkaasta molemmille poskille

IMG_4556

Punaportin Blues – HNMKY U23

46-89

HNMKY:n alle 23-vuotiaiden porukka poikkesi Seminaarin koululla antamassa Punaportin Bluesille litsarin isosta räpylästä. Lohkokakkonen jyräsi yhdeksällä miehellä kotijoukkueen seitsemää vastaan; jakso jaksolta ero kasvoi kasvamistaan, ja lopputulokseksi kirjattiin musertava ”jotain 40”.

Ensimmäisellä jaksolla PuB:n korinteko tökki. Lassi Utrio oli alusta alkaen vireessä, mutta vain neljän tappion rasittamaa Namikaa vastaan pitäisi joka ukon olla alati vaarallinen. Ei vieras sentään mahdottomiin karannut – jaksotulokseksi kirjattiin maltillinen 8-15.

Kakkosneljänneksellä kotijoukkue tuli jo viiden pisteen päähän, mutta jakson lopussa kirivaihde rikkoutui, ja helsinkiläisvierailija meni taas matkoihinsa. Puoliaikatulokseksi raapustettiin 23-36.

Kolmas kymmenminuuttinen oli se murheellisin. Namikan ahdistava prässipuolustus aiheuttaa PuB:lle kohtuuttoman paljon pallonmenetyksiä – neljä koria syntyy jo pelkästään kotijoukkueen takamiehen pallonmenetyksistä. Toimitsijapöytä reagoi: Igor Jacovic ojentaa Petu Mattilalle lohtu-Snickersin.

IMG_4557

Patukka ei auta miehiä parketilla. Nyt tulee daijuun niin, että höpöä tekee. Kolmannen erän jälkeen tilanne on 34-64, eikä kotijoukkueen peli siitä enää komeammaksi käy. Päätösjakso pallotellaan vielä lukemiin 12-25, ja sitten mennään kotiin nukkumaan.

PuB:n pistemiehet: Utrio (MVP) 23, Eelis Pärssinen 8, Ari Lehtola 5, Eetu Koivuniemi 5, Miikka Kilpinen 3, Ville Reponen 2 ja Matias Suonpää.

Kommentointi on suljettu.

css.php