Possujengi puolusti Punaportin Bluesin hengettömäksi Martinhallin muussajaisten jälkimmäisellä puoliskolla

IMG_4702

Hyvinkään Ponteva – Punaportin Blues 94-63

Hämeenlinnalaisittain alavireinen koripallokevät miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa sai jatkoa Hyvinkäällä, jossa tapahtumaa isännöi sarjanousuun tähtäävä Ponteva taulukon kolmospykälältä.

Ensimmäinen puoliaika sujui tasaisissa merkeissä. Pelaajavalmentaja Lassi Utrion esimerkillä koko yhdeksänmiehinen PuB keräsi onnistumisia kivenkovaa puolustusta vastaan, ja jaksotuloksista 20–19 ja 20–18 ynnättiin puoliaikalukemiksi kutkuttavat 40–37. PuB:n peli sujui, koska joukkue sai johdonmukaisesti ja rauhassa toteuttaa omia hyökkäyskuvioitaan.

IMG_4707

Kolmannen neljänneksen alku oli Martinhallin runsaslukuiselle yleisölle riemujuhlaa. Ponteva kiskaisi kolme kolmosta ja donkin – ja hämäläisten selkäranka musertui pirstoiksi. Joukkueen jalat suoristuivat ja porukka lakkasi pelaamasta, kuten liian monesti aiemminkin tällä kaudella. Jaksotulos 23–14 enteili nyt murskavoittoa, sillä PuB:sta ei ollut enää kirimään.

IMG_4706

Päätösjaksolla HyPo jaksoi yhä näyttää, mihin sen vahvuus perustuu: ahdistavaan prässipuolustukseen ja syöttölinjojen tukkimiseen. ”Paikallisvastustaja” junttasi murskavoitollaan viimeisen naulan sarjaputoajan arkkuun.

PuB:n pistemiehet: Utrio 20, Miikka Kilpinen 9, Taavi Uke 8, Eetu Koivuniemi 8, Janne Hamari 7, Ari Lehtola 7, Ville Reponen 3, Eelis Pärssinen 1 ja Matias Suonpää.

Majuri Utrio

Majuri Utrio upotti 20 pojoa.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php