Fyysillinen ToPola jätti Punaportin Bluesin Ojoisilla alle puoleen markkaan

IMG_4751

Punaportin Blues – ToPoLa 48–66

Koripallokausi miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa jatkui ilman merkittävämpää panosta Ojoisten Lastentalossa, jonne vieraaksi saapui helsinkiläinen Touhun Pojat Lauttasaari. Mittelön vei nimiinsä sarjataulukon puolivälissä etenevä vierasjoukkue lopputuloksella 48–66.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen taisteltiin tasaväkisesti ottelussa 15 pistettä upottaneen Lassi Utrion sekä ikitaistelija Janne Hamarin innoittamana. Kotijoukkue nappasi jaksovoiton 15–10. Parketilla rymisteltiin kovaa, mutta sääntöjen puitteissa.

Toisella neljänneksellä alkoi keltaruskeapaitaisten kolmoskone hyrrätä: kahdeksalla miehellä Hämeenlinnaan reissannut ToPola pommitti kaaren takaa PuB:n tainnoksiin 7–24, ja merkkautti puoliaikatulokseksi 22–34. Kotijoukkueen ahdinkoa kuvaa se seikka, että jakson ainoa valopilkku olivat Ville Reposen kaksi perättäistä onnistumista vapaaheittoviivalta.

Kolmannella jaksolla PuB pääsi Joe Nurmion onnistumisilla jo kahdeksan pisteen päähän, mutta sitten nukahtelut hyökkäyspäässä tarjosivat helsinkiläisille mahdollisuuden juosta useita helppoja koreja hämäläisten päätyyn. Taukotilanteesta 38–53 lähdettiin tahkoamaan päätösjaksoa, jonka kuluessa ToPoLa sai tyylitellä mielin määrin; se työsti vielä läjän koreja kaikilta etäisyyksiltä, kaikista asennoista.

Ottelutapahtumaan osallistuivat Utrio, Koivuniemi, Nurmio, Hamari, Lehtola, Reponen, Uke ja Suonpää.

”Tämä tappio ei ollut vastustajan puolustuksen hyvyyttä. Tämä oli meidän hyökkäyksemme huonoutta. Kun piti tehdä kori, me menetimme pallon tai heitimme sen ohi.” -Lassi Utrio

PuB pelaa seuraavan ottelunsa huomenna perjantaina klo 19.30 Seminaarin koululla, jonne vastustajaksi saapuu helsinkiläinen Kartanon Herrat.

Kommentointi on suljettu.

css.php