Punaportin Bluesin kakkonen dominoi Vantaalla – Ilari Saunamäki mykisti kotiyleisön donkillaan!

donk

Kuva PuB 2:n pomppuihmeen Ilari Saunamäen (182 cm) henkilökohtaisista donkkiharjoituksista. Paikka: salainen.

 

FUN Vantaa – Punaportin Blues 2

45-93

Koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonassa pelaava Punaportin Bluesin kakkosjoukkue vieraili Kilterin koululla, keskikastin Fun Vantaan testattavana. PuB 2 nappasi pisteet tuloksella ”jotain 50”.

Taulukon keskivaiheilta kohti kärkeä ponnistava hämäläisjoukkio ahkeroi kymmenellä miehellä vastustajan kuutta vastaan.

Pelaajavalmentaja Petu Mattila piti näkemästään. – Onko tämä joukkue se sama, joka syksyllä teki eräässä ottelussa alle kolmekymmentä pistettä? hämmästeli Mattila uudelleensyntynyttä porukkaansa. Korilleajot onnistuivat, ja pisteidenteko jakautui ilahduttavan tasaisesti.

Ottelun hahmo oli 11 pistettä pussittanut Ilari Saunamäki, joka hämmästytti donkillaan. – Ilari nappasi ekalla puoliajalla katkon, juoksi vastustajan päätyyn ja painoi kuulan alaspäin häneen, kertaa Mattila, joka kuvailee Saunamäkeä ”uuden ajan Hese Niemeksi” ja kertoo nuoren riihimäkeläisen kehittyneen lyhyessä ajassa valtavasti. Etenkin tässä ottelussa, FUN Vantaan ”vanhoja diesel-äijiä” vastaan, pomppuihme Saunamäki oli enemmän kuin elementissään.

Koko joukkue onnistui tänään. Silti on nostettava esiin vielä vanhan seuransa Punaportin Bluesin nyttemmin uudelleen löytänyt Jukka ”Ränki” Ränkimies, joka hallitsi kumpaistakin kenttäpäätyä siinä määrin, että koutsi Mattilan oli otettava hurjassa pelivireessä operoinut levypallohirmu pois kentältä – antamaan muillekin mahdollisuuksia kokea onnistumisen elämyksiä.

Pistemiehet: Ränkimies 18, Tuukka ”Tuke Nukem” Mutta 15, Jani ”Postman” Postareff 14, Igor ”Balkanin kenkäkauppias” Jacovic 12, Saunamäki 11, Antti ”Rupoman” Ruponen 10, Pena ”Big Dog” Mattila 7, Juha ”J-Hawk” Haukka 4, Jorma ”Kurvi” Maltio 2 ja Reima ”El Reino” Salomaa.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php