Punaportin Blues käväisi Espoossa koestamassa, millaista kyytiä tarjoilee sarjakärki Kelohonka

PuB (65)

Kelohonka – Punaportin Blues

109 – 51

Hämeenlinnalaisittain melankolinen koripallokevät miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa poikkesi viimeistä edelliselle etapilleen Espoon Summahalliin, jossa pelitapahtumaa isännöi kivikova sarjakärki Kelohonka. PuB sai osakseen karmeata kyytiä loppulukemiin ”jotain 60” päättyneessä ottelussa.

Hämäläisjoukkue reissasi seitsemällä miehellä kotiluolan kymmentä vastaan. Kahdenkymmenen voiton ja vain yhden tappion Kelohonka näytti jo avausneljänneksellä, kuinka kuulaa pannaan pussukkaan. Jaksotulos 33–11 kertoi kaiken oleellisen sarjataulukon piikkipaikan ja peräpään välisestä tasoerosta tällä hetkellä.

Toinen jakso ei ollut yhtään helpompi – PuB:n korit olivat harvassa. Ensimmäisellä ottelupuoliskolla 10 pojoa tehtaillut Lassi Utrio pisti kampoihin, mutta espoolaisvasara jatkoi takomistaan, ja pitkällä tauolla seisoi valotaululla vaikuttavan epätasainen puoliaikatulos 59–19.

Jälkimmäinen puolikas oli tasaisempi. Ari Lehtolan heittokäsi lämpeni, ja PuB taisteli jo melko tasaveroisena. Jaksotulokset 25–15 ja 25–17 jättivät hieman uskoa ja toivoa päätöskierrokselle, jolla PuB kohtaa Keravan.

PuB:n pistemiehet: Utrio 16, Lehtola 14, Eelis Pärssinen 8, Taavi Uke 6, Ville Reponen 3, Miikka Kilpinen 2 ja Eetu Koivuniemi 2. (HäSa)

”Jäähyväiset kakkosdivisioonalle” -ottelu PuB – Kori-80 pelataan Seminaarin koululla pe 10.4. klo 19.30. Paikalle toivotaan paljon paikallisia kannattajia!

Kommentointi on suljettu.

css.php