Family-ystävyysottelu päätti Punaportin Blues 2:n koripallokauden

Family 2015

Punaportin Blues 2 – PuB 2 Family Allstars

79-57

Seminaarin koululla väreili ilmassa syvä yhteenkuuluvuus, kun viitosdivisioonassa pelaava Punaportin Bluesin kakkosjoukkue viimeisteli kautensa ystävyysottelussa sidosryhmistä ja entisistä pelaajista koottua Family Allstarsia vastaan. Family teki parhaansa, ja se riitti parinkymmenen pojon tappioon.

PuB 2 sai jalkeille reilun pöytäkirjallisen verran miehiä. Pelaajavalmentaja Petu Mattila marssitti avaukseen ”Viisisatasen” eli viisi pelaajaa, jotka painavat yhteensä puoli tonnia. Family oli saanut kasaan 11 miestä, eikä kilpaillut samassa painoluokassa.

Ensimmäinen puoliaika päätettiin tilanteessa 38-23. Tuomari Eetu Koivuniemi piti tapahtuman tiukasti hallinnassaan – mussutukset kitkettiin oitis. Pöytäkirjan ja pelikellon eli toimitsijapöydän itseoikeutettu päällikkö oli Joe Nurmio, jonka tarkkuus hakee vertaistaaan. Yleisöä Seminaarin koululla oli ensin yksi, sitten kaksi, molemmat pelaajien tyttöystäviä.

Pelin kohokohta oli Touko Helasen kolme perättäistä kolmipisteistä ja antikohokohta Aapo Nuutisen pääloukkaantuminen, josta onneksi selvittiin miltei säikähdyksellä. Tilanteesta 63-40 lähdettiin päätöserään, jonka aikana PuB 2 piti pintansa ja nappasi perheestään reilun voiton. Kakkospupin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Matti ”Kaasu” Heikka ja Familyn Touko Helanen. Tsemppistsempparin pystin pokkasi S-P ”Räppi-Simo” Hakamäki.

Punaportin Blues kiittää!

IMG_5293

IMG_5303

Erityiskiitos Suomen hienoimmista pelipaidoista: General Manager Aso Aziz!

Kommentointi on suljettu.

css.php