Punaportin Blues avasi kolmosdivarikautensa Malibu-tappiolla, kakkosjoukkue muussasi Dynamon messevästi

Majuri

Edustusjoukkue käynnisti kautensa vierastappiolla Malibulle

Malibu – PuB

58-51 (25-31)

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonaan pudonnut Punaportin Bluesin edustusjoukkue matkusti Espoon Summahalliin käynnistämään kautensa helsinkiläistä Malibua vastaan. Fyysillisempi Malibu nappasi heiveröisemmältään sarjapisteet lopputuloksella 58–51.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen (7–16) oli hämäläisittäin herkullinen – ottelussa 22 pistettä upottanut Lassi Utrio ja yhdeksän pisteen illan työstänyt Ville Reponen nakuttelivat pisteitä vuorotahtiin.

Vauhtikoripalloon ei PuB päässyt käsiksi, sillä kotijoukkue jarrutti tempon minimiin. Se, joka hallitsee pelin rytmiä, hallitsee peliä, tuli todistetuksi, kun vahvasti rymistelevä isäntäjoukkue aloitti toisella neljänneksellä takaa-ajon. Lukemat 18–15 ja puoliaikatulos 25–31 enteilivät tiukkaa jälkipuoliskoa.

Kolmas jakso kirjattiin yhden korin erolla (14–16) hämäläisille. Espoon ilmassa tuoksui jo vierasvoitto, kunnes päätöserässä kahdeksanmiehinen PuB romahti. Kymmenen minuuttia itsekkäitä ratkaisuyrityksiä, pallonmenetyksiä ja luovutushenkistä puolustamista konkretisoitui valotaululle murskalukemiksi 19–4. Hurjalla energialla hyökkäyslevypallotilanteisiin rynninyt Malibu jyräsi viimeisen puolitoistaminuuttisen kuluessa tarvittavat korit.

– Jos jotakin positiivista pitää hakea, kakkosjoukkueesta edustukseen nostetut Tuukka Mutta ja Jukka Ränkimies ilahduttivat koreillaan, mainitsi pelaajavalmentaja Utrio avaustappion apeissa jälkitunnelmissa.

PuB:n pistemiehet: Utrio 22, Reponen 9, Miikka Kilpinen 8, Taavi Uke 4, Ränkimies 4, Ari Lehtola 2, Mutta 2 ja Eetu Koivuniemi.

 

Kakkosjoukkueelle reipas voitto Dynamosta

PuB 2 – Dynamo 3

88-67 (40-35)

Lasse Vuorinen 21 pistettä, Jani Postareff 20, Aleksi Tuomi (MVP) 16, Antti Ruponen 10, Ilari Saunamäki 10, Igor Jacovic 8 ja Jorma Maltio 3.

”Ottelun arvokkain pelaaja oli Aleksi Tuomi. Jani Postareff on salaa treenannut itsensä kovaan kuntoon. Pelin hienoin suoritus oli Igor Jacovicin ’Balkan-Hook’, joka lenteli metrin yli levyn. Illan ainoa pettymys oli se, että unohdimme laittaa saunan päälle.” -kapteeni Lasse Vuorinen

KingBack2015

”Joukkueemme elää edelleen käymistilassa. Ainoa varma asia on, että nuoriso kasvaa ja kehittyy, kokenut kaarti vain kehittyy. Pelikirja on hyvällä mallilla, mutta sitäkin kehitetään edelleen. Pelaajistomme koki kolauksen, kun jo ennestään kapea laituriosasto menetti leveän osansa; Jukka Hillo pelaa vasta joulun jälkeen. Kapteeni Vuorinen teki onnistuneen paluun… itse en kestänyt avausottelun henkisiä paineita, mistä osoituksena takareiteni psykosomaattinen tuhoutuminen. Poissaollessani ovat harjoittamisesta vastanneet Vuorinen ja Ruponen – kovin hyvältä näyttää. Odotan pääsyä parketille yhdessä uuden jarmon, ”Henkan”, kanssa. Meistä molemmista huokuu peliäly ja loistava tulevaisuus PuB 2:ssa!” -pelaajavalmentaja Petu Mattila

BigDogi

Punaportin Bluesin kakkosjoukkueen miehistö kaudella 2015-2016

4 Antti ”Rupoman” Ruponen
5 Jani ”Japo” Postareff
6 Juha ”J-Hawk” Haukka
7 Lasse ”King Back” Vuorinen
8 Jorma ”Kurvi” Maltio
11 Ilari Saunamäki
13 Reima ”El Reino” Salomaa
14 Sami Salonen
15 Petu ”Big Dog” Mattila
22 Joni Haapaniemi
23 Matti ”Kaasu” Heikka
30 Aleksi Tuomi
33 Igor Jacovic

Linkki kakkosjoukkueen otteluohjelmaan ja sarjataulukkoon

KLIKKAA TÄSTÄ

Kauden 2015-2016 valokuvasatsit löytyvät The Shot -sivustolta

KLIKKAA TÄSTÄ

Haluatko tutustua Punaportin Bluesin kymmenvuotisarkistoon?

KLIKKAA TÄSTÄ

Rakastatko koripalloaiheisia keskusteluita? Janoatko lisätietoja?

KLIKKAA TÄSTÄ

Kommentointi on suljettu.

css.php