Punaportin Blues kiskaisi Malmin Tunkeutujista toisen perättäisen kotivoittonsa

MatjazBlokkaa

PuB – Malmi Penetrators

67 – 51 (31-20)

Punaportin Bluesin kausi koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonassa jatkui Seminaarin koululla ottelulla Malmi Penetratorsia vastaan. Yksitoistamiehinen helsinkiläisvierailija taisteli urheasti, mutta taipui paremmalleen lukemin 67–51.

Flunssa-aallon runtelema kahdeksanpäinen kotijoukkue nappasi otteen pelistä heti sen ensi minuuteilla. Sentteri Eetu Koivuniemen (7 p.) kaksi perättäistä kolmosta innostivat muutkin pistetehtailuun, ja PuB kirjasi avausjakson nimiinsä lukemin 15–10.

Köhää potenut pelaajavalmentaja Lassi Utrio seurasi koutsin seisomapaikaltaan maireana, kun virkeä PuB vasaroi toisenkin jakson väkevästi. Taavi Uken (13 p.) pelottomat korilleajot ja Miikka Kilpisen (10 p.) ilmavat lähikorit herättivät kotiyleisössä toiveen toisesta perättäisestä kotivoitosta. Puoliajalle tepsuteltiin mukavassa 31–20-johdossa.

”17 minuutin kohdalla todistettiin PuB:n viittä perättäistä, toinen toistaan huonompaa hyökkäystä, joiden sarja alkoi, kun Jokke [Nurmio] heitti helakolmosen ja Tristan [Fay] siihen toisen mokoman perään.” -Kakkosjoukkueen valmentaja, toimitsijapöydän esimies Petu ”Big Dog” Mattila puoliaikatauolla

Kolmannella kymmenminuuttisella PuB:sta nousi esiin ottelussa 26 pistettä heittänyt Joe Nurmio, jonka kaarentakapommituksella hämäläiset ampaisivat jo 17 pisteen karkumatkalle. Tämä perinteisesti PuB:lle murheellinen viimeistä edellinen jakso päätettiinkin nyt duurilukemissa 50–36.

Ottelun päätösneljänneksellä helsinkiläisvierailija pani kirivaihteen silmään – ja PuB laiskistui. Kun peliaikaa oli jäljellä viisi minuuttia ja eroa yhdeksän pistettä, otti valmentaja Utrio porukkansa aikalisälle ja juoni askelmerkit loppuhetkille. Komento palautui PuB:n käsiin.

”Ränki [-mies, Jukka] oli ihan poika tänään. Ikämiehen tunnistaa siitä, että ottelun valmistautumiseen käytettävä aika menee erilaisten tukiaparaattien pukemiseen. Ja vielä toinen asia: Taavin, Tristanin [Fay] ja Villen [Reponen] puolustustyöskentelyä oli messevä esitellä meidän PuB 2:n uudelle äijälle Joni Haapaniemelle, joka saa alkaa ammentaa näistä konkareista vaikutteita.” -Petu Mattila

”Jokke [Nurmio] oli tikissä. Annoin miehelle ohjeet, että ottaa minun 27 ratkaisuani, joita en tänään pystynyt flunssan vuoksi itse ottamaan. Myös Matias [Suonpää] oli todella kovassa iskussa – mahtava heitontorjunta ja kori. Ennen ottelua pelkäsin, että hyökkäyksessä saattaisi tänään tulla ongelmia, mutta pelkoni oli turha. Ai niin, Taavi [Uke] pelasi erittäin hyvin myös, mutta… ei tästä matsista klassikkoa tullut.” -pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Valokuvia: The Shot

Kommentointi on suljettu.

css.php