”King Back!” – PuB2-kapteeni Lasse Vuorinen tylytti espoolaisjengiä kolmikymppisäkillä

IMG_7492

EBT M5 – Punaportin Blues 2

71-74

PuB:n kakkosjoukkue haki Kaitaan koululta Espoosta pisteet Hämptoniin, kun Espoo Basket Teamin joukkue murtui loppuhetkien vapaaheittomittelöissä niukalla kolmen pisteen erolla.

Espoolainen A-juniorikollektiivi johti vielä puoliajalla (36-34), mutta kolmannella kymmenminuuttisella PuB tempaisi väkevän paluun parketeille tehneen Lasse Vuorisen kolmosilla karkumatkalle, jonka vauhti piisasi loppuvihellykseen saakka.

Hämeenlinnalaisia oli varhaisen sunnuntaiaamun reissussa ilahduttavat 11, joista tehopisteiden kolmen kärkeen kirjattiin Vuorinen (30), lopussa ratkaisuvastuuta ottanut Antti Ruponen (15, kuvassa oikealla) ja himosentteri Jani Postareff (10).

”Miesten 5. divisioonan parhaan all-around-pelaajan eli minun ei tarvinut tänään tehdä pisteitä lainkaan. Joukkuetoverit hoitivat sen puolen. Tulokkaat ajettiin hyvin sisään: Joni Haapaniemi ja Nuori Henkka onnistuivat pienissä rooleisssaan. Kapteeni Vuorinen oli varma, antoi vielä virhevaikeuksillaan peliminuutteja vaihtomiehillekin. Lopuksi haluan vielä kertoa omasta kehostani sen, että takareiteni kesti hyvin – nämä kolme kylmäpussia reiden alla jäähdyttävät vallan tehokkaasti vielä moottoritien varren taukopaikallammekin!” -pelaajavalmentaja Petu Mattila

”Olimme tänään ihan hyviä. Paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa, ja aurinko on kiertänyt loputonta taivaltaan sinä aikana, kun PuB 2:sta on muotoutunut vahva aamupelijoukkue. Ja mitä henkilökohtaiseen esitykseeni tulee… join ehkä yhden kupillisen verran liikaa kahvia ennen peliä. Pissatti.” -kapteeni Lasse Vuorinen

”Tänään miehet voittivat pojat.” -tuomari

Asiaan liittyvää: Ihmisen valmentaminen, osa 1

Linkki sarjataulukkoon, jossa PuB 2 pitää kärkipaikkaa: KLIKKAA TÄSTÄ

Kommentointi on suljettu.

css.php