PuB:n kakkonen muussasi EUkKoa Hesalassa

IMG_7544

EUkKo – PuB 2 63-72

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue käväisi pääkaupunkiseudulla hakemassa pisteet Espoon Ukko-Korikselta.

5. divisioonan kärkipaikkaa Masalan Kisalta havitteleva PuB 2 teki tarvittavan jo heti ensimmäisellä otteluneljänneksellä. Matsissa 26 pojoa upottaneen Lasse Vuorisen johdolla PuB takoi Helsingin uuden yhteiskoulun hallin valotaululle lukemat 16-26, ja kampesi puoliaikaan mennessä vielä karvan verran lisää korieroa varttuneeseen vastustajaansa: 35-48. Vuorisen heittotarkkuus oli koko ottelupuoliskon ajan miltei 100%:n lukemissa.

Jälkimmäisellä puolikkaalla EUkKo käynnisti hurjan kirin – se tuli jo neljän pisteen päähän. Tarvittiin hämäläisten ykkösnyrkkiä pitämään homma hansikkaassa loppuvihellykseen saakka. Riihimäen mies Jorma ”Kurvi” Maltio pyöritti peliä mallikkaasti, ja koko 12-miehinen PuB onnistui pitämään pään kylmänä loppua kohden tiukentuneessa jännärissä. Juha ”J-Hawk” Haukka oli kapteeni Vuorisen mukaan tässä vierasottelussa sanalla sanoen ihana.

eukkopoytis

Etänä ottelutapahtumaa seurannut pelaajavalmentaja Petu ”Big Dog” Mattila oli helpottunut kuultuaan kymmenkunnan pisteen vierasvoitosta. Kielenkannat aukenivat, keskustelu ajautui fanin kanssa käytyyn ottelunaluskeskusteluun…

IMG_7656

”Tapasin Suomisen Aleksin tänään. Pyysi illan otteluun paljon kolmosia stadilaisten päätyyn. Sanoin, etten pääse koko matsiin. Aleksi totesi, ettei sitten ainakaan aivan kymmentä onnistumista kai kehtaa pyytää…” -B.D. Mattila

PuB:n pisteet: Juha Haukka 0, Joni Haapaniemi 1, Ilari Saunamäki 2, Sami Savolainen 2, Reima Salomaa 2, Igor Jacovic 2, Henri Borg (uusi himovahvistus!) 6, Jorma Maltio 6, Aleksi Tuomi 8, Antti Ruponen 8, Jani Postareff 9 ja Lasse Vuorinen 26.

”Huomionarvoinen seikka oli, että alkulämmittelymusiikkina soi merisää.” -Reima Salomaa

(Artikkelin pääkuva: kapteeni Vuorinen ja Reima Salomaa muikeina voitetun ottelun jälkeen.)

Tulossa marraskuussa: Kysy Kapteenilta 2015 -video. Seuraa YouTube-kanavaa TÄSTÄ

Sarjataulukkoon TÄSTÄ

Kommentointi on suljettu.

css.php