Balkanin kenkäkauppiaan kynästä, osa 1: ”Kakkospupin nousu 4. divisioonaan on kiinni tahdonvoimasta”

BalkaninKenkakauppias

Balkanin kenkäkauppias -palstallaan Punaportin Bluesin kakkosjoukkueen pelaaja Igor Jacovic kertoo PuB 2:n koripallokauden etenemisestä ja fiiliksistä.

Meillä on nyt kuusi voittoa ja kaksi karvaista tappiota.

Mielestäni tämä on erittäin hyvä tulos, kun otetaan huomioon, että jouduimme tänä syksynä luopumaan kahdesta pitkästä pelaajastamme (Jukka Ränkimies ja Tuukka Mutta), jotka siirtyivät ykkösjoukkueeseen pelaamaan. Lisäksi olemme pelannut ilman kolmatta pitkää, Jani Postareffia, viimeisten 3-4 viikon ajan.

Luulen, että nyt joukkueestamme löytyy sopivasti sekoitettuna kokemusta, nopeutta, uskoa omaan tekemiseen sekä halukkuutta voittaa.

Hyvin pienellä vaivalla voimme saada paljon aikaiseksi. Jos otetaan huomioon, että moni meistä käy satunnaisesti treeneissä, olemme silti onnistuneet pelaamaan hyvin jopa omien mukavuusalueidemme ulkopuolellakin: Kaius Karju korin alla, Reima ”El Reino” Salomaa takomassa kolmosia jne. Tässä jää helposti miettimään, mihin kaikkeen PuB 2 vielä pystyykään!

Siis oikeasti.

Minä näen, että tänä keväänä meidän pitäisi ehdottomasti päästä sinne 4. divisioonaan ihan vain jo senkin takia, että tässä vaiheessa se on lähinnä enää tahdonvoimasta kiinni. Tahdonvoimasta ja pitkäjänteisestä päättäväisyydestä, joka jatkuu saunaillan jälkeekin.

-Igor Jacovic a.k.a. Ikru a.k.a. Balkanin kenkäkauppias

Hämpton City Basketballille 22.11.2015

Kommentointi on suljettu.

css.php