Namikan Yökoris jätti Punaportin Bluesin alle 50 pisteen ankeuteen Stadissa

IMG_7594

HNMKY Yökoripallo – Punaportin Blues

70-48 (31-21)

Punaportin Blues yritteli kärkipaikan jahtaamista miesten eteläisen alueen 3. divisioonan lohkossaan. Laajasalon palloiluhallissa oli vastassa Namikan Yökoripallo. Isäntä määräsi tahdin ja piti sarjapisteet lopputuloksella 70–48.

PuB matkusti yhdeksänmiehisenä. Avausjakso käytiin tasatahtisesti: Taavi Uken ja Lassi Utrion johdolla vieras pääsi pikkutauolle pisteen takaa-ajoasemassa, tilanteessa 13–12. Marraskuun harjoitusaktiivisuuden puute näkyi parketilla – heitto ei uponnut kuten yleensä.

Löysästi miestä puolustanut HNMKY antoi viskellä vapaasti. Temppu toimi. PuB:n pelaajat koettivat kolmosiaan kukin vuorollaan siinä määrin tuloksettomasti, että kotijoukkue kiskaisi kakkosjaksolta 18–9-voiton ja kirjautti puoliaikatulokseksi 31–21.

Toinen puoliaika tarjosi karkumatkan kasvattamista. Kahden sentterin ja seitsemän pygmin – koripallokielessä takamieskokoisen pelurin – Namika onnistui normaalitasollaan kun taas PuB jatkoi harhaista roiskimistaan. PuB:lta puuttui taitoa ja tahtoa.

PuB:n pisteet: Utrio 14, Mutta 8, Miikka Kilpinen 8, Uke 7, Ville Reponen 5, Jukka Ränkimies 3, Joe Nurmio 3, Tristan Fay ja Eetu Koivuniemi.

– Meni surffailuksi. Vain samat 48 pistettä olisimme saaneet aikaiseksi, vaikka olisimme pelanneet viittä puhelinkoppia vastaan. Ensi viikon perjantain HyPo 2 -kotipelissä peräänkuulutan taisteluilmettä, puhisi pelaajavalmentaja Utrio rökäletappion jälkitiloissa.

Kommentointi on suljettu.

css.php