KoriJarit kirmasi PuB:n hapoille

IMG_7174

KoriJarit – PuB 74-60

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioona jatkui Summahallissa kevätpuoliskon avausottelulla Korijarien ja Punaportin Bluesin välillä. Kahdeksanmiehinen PuB sai vähäväkisemmältään kovaa kyytiä lopputulokseen 74–60 päättyneessä kamppailussa.

Joulutauko ei kohdellut hämäläisjengiä hellin käsin. Harjoitusaktiivisuutta puuttui, meni löhöämiseksi. Espoolaiskollega oli treenanneempi: seitsenpäinen joukko nuoria, pienikokoisia ja ketteräjalkaisia urheilijoita käynnisti karkumatkan jo avausjaksolla. Sen lopulla vierailija lähinnä katseli vaikuttuneena, kun isäntä kirmasi nopean kupin toisensa perään. Läähättävä PuB sai tauon verran hengähdysaikaa tilanteessa 22–15.

Toinen neljännes oli jo parempi. Lassi Utrion ranne lämpeni sopivaksi sinkoamaan kaksitoista pistettä yhä villimmin ravaavaa jarilaumaa vastaan. Jaksotulos 25–24 ja puoliaikatilanne 47–39 pitivät yllä toivoa noususta kovatasoista lohkokolmosta vastaan.

Matsin jälkipuoliskolla Korijarit hölläsi juoksutempoaan. Sillä oli varaa suoda kohtelias ele loppuunkalutulle PuB:lle.

– Tasapaksun väsynyt matsi meiltä. Jarien kova vauhti pääsi vähän yllättämään, tiivisti PuB:n pelaajavalmentaja Utrio kokemansa.

Kohokohdat:

-Ville Reponen nakutteli kaikki kuusi pistettään ensimmäisellä kymmenminuuttisella. Väkevä alku!

-Eetu Koivuniemi ja Ari Lehtola säkittivät kaksi kolmipisteistä per sierainpari.

PuB:n pisteet: Utrio 20, Lehtola 10, Koivuniemi 8, Miikka Kilpinen 6, Taavi Uke 6, Reponen 6, Jukka Ränkimies 4 ja Tuukka Mutta.

Hämeenlinnalaisjoukkue sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukon puoliväliin.

Maanantaina pelataan kotona. PuB kohtaa HNMKY Los Pakilas Lakersin Seminaarin koululla klo 20.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php