Hyviä uutisia hämeenlinnalaisesta koripalloilusta: PuB sikamuussasi Pakilan Lakersin, PuB 2 palkitsi Aleksi Tuomen

LosPakilas

PuB – HNMKY Los Pakilas Lakers 103-51

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonassa pelattiin kalenterivuoden ensimmäinen hämeenlinnalaiskotiottelu Punaportin Bluesin ja helsinkiläisen HNMKY Los Pakilas Lakersin välillä. Keskikastin kotijoukkue piti sarjataulukon kolmanneksi viimeiseltä pykälältä löytyvän vierailijan vakuuttavasti takanaan lukemiin 103–51 päättyneessä kamppailussa.

Viisimiehinen HNMKY pantiin Seminaarin koululla polvilleen jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella. PuB kierrätti palloa ilahduttavan epäitsekkäästi, ja hyökkäysten päättäjiksi valikoituivat kolmen pisteen kaaren takana operoivat Joe Nurmio (24 pistettä) ja Lassi Utrio (19), joista ensin mainittu nakkeli pelissä kaikkiaan kuusi kolmipisteistä. Myös Jukka Ränkimies ja Miikka Kilpinen esittivät korin alla varsin päteviä muussausliikkeitä. Avausjakso päätettiin tilanteessa 35–14.

Pelivuoden pirteästi aloittanut Ville Reponen jatkoi toisellakin jaksolla väkeviä suorituksiaan sekä puolustuspäässä että kaikilta hyökkäysetäisyyksiltä. Koriero kasvoi, kun 11-päinen hämäläismiehistö malttoi yhäkin lainailla kuulaa ja päätellä hyökkäykset tasapainoisiin kolmosheittoihin. Puoliajalle poistuttiin tilanteessa 58–27.

Matsin jälkipuoliskolla jännitettiin enää, saako PuB satasen puhkaistuksi. Sai.

PuB pelaa seuraavaksi Seminaarin koululla perjantaina klo 19.30. Vastustajaksi saapuu sarjataulukon valossa tasavahva helsinkiläinen Malibu.

”Ville oli erittäin hyvä. Samoin Ränki. Eetullekin [Koivuniemi] koetettiin lopussa pelata korintekopaikka, mutta ei natsannut. Ensi perjantaina natsannee.” -pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Pistemiehet: Nurmio 24, Utrio 19, Kilpinen 14, Ränkimies 14, Reponen 11, Tuukka Mutta 6, Taavi Uke 5, Miika Koskinen 4, Matias Suonpää 4, Tristan Fay 2 ja Eetu Koivuniemi.

Kakkospupi palkitsi parhaansa

MVP

”Se oli äänestys joulusaunassa. MVP 2015 -pokaali ojennettiin juuri. Aleksi pelasi hyvän koko kauden. Valmentajamme Petu Mattila suuttui, kun yksi saunassa annettu ääni ei mennyt Tuomelle. Petu olisi halunnut, että kaikki äänet olisivat menneet Tuomelle.” -PuB 2 -kapteeni Lasse Vuorinen

HawkReino

Juha Haukka sai tiedon Tuomen palkitsemisesta Miamiin, Reima Salomaa Hämeenlinnaan.

Kommentointi on suljettu.

css.php