Punaportin Blues pani Seminaarilla Malibun kolmessa minuutissa polvilleen – ja peli olikin sillä kukko

Malibuuuu

Punaportin Blues – Malibu 81-67

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioona jatkui Seminaarin koululla sarjataulukon keskikastin mittelöllä Punaportin Bluesin ja helsinkiläisen Malibun välillä. Messevän pelivireen löytänyt PuB kiskaisi toisen perättäisen voittonsa lopputuloksella 81–67.

Kahdeksanmiehisen kotijoukkueen sytytti oitis Eetu Koivuniemi (11 pistettä). Sentterin kolmipisteinen ja sitä seurannut kakkonen johdattivat PuB:n 10–0-karkumatkalle, joka pakotti pitkänmatkan vierailijan ensimmäiselle aikalisälleen. Jakson loppuun saakka johtoasema saatiin säilymään, sillä korintekijöitä löytyi leveä rintamallinen. Taukotulokseksi kirjattiin 23–15.

Toisella kymmenminuuttisellakin peli oli iloista ja vapautunutta. Joe Nurmio (25) säkitteli kuulaa kuppiin kiihtyvällä tahdilla, ja Lassi Utrionkin (19) heittokäsi lupaili lämpenemistä. Taistelijasielu Jukka Ränkimies (8) näytti esimerkillään, kuinka peräänantamattomuudella tehdään ihmeitä kumpaisessakin kenttäpäädyssä – soturihahmon hyppysiin jäi miltei kymmenen hyökkäyslevypalloa. Puoliajalle askellettiin tilanteessa 46–31.

Kolmosjaksosta uhkasi tulla synkkä, kun PuB:n sähläily sai helsinkiläisten toivon viriämään. Miikka Kilpisen (10) johdolla ote kuitenkin palautettiin hämäläisille, ja väliaikatilanteessa 63–47 kelpasi käydä viimeistä kymmenminuuttista pompottelemaan.

Päätöserässä ei edes alkuminuuttien pieni 0–7-notkahduskaan saanut PuB:n pelurien polvia taipumaan.

”Ekan puoliajan tekeminen riitti. Peli oli sillä kukko.”

-Pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Ottelun arvokkain pelaaja: Eetu Koivuniemi

Sisupussimaininta: Jukka Ränkimies

Muut pistemiehet: Tuukka Mutta 8, Matias ”Mentalisti” Suonpää 2, Ville Reponen.

Kommentointi on suljettu.

css.php