Punaportin Blues otti Porvoossa eri tuhdisti sipuliin

Ravens

Ravens – PuB 106-59

Punaportin Blues pelasi kenties kauden vaikeimman matsinsa Porvoossa, jossa ottelua isännöi sarjassa vain yhden tappion kärsinyt lohkokärki Ravens. Yhdeksänmiehinen PuB nöyrtyi tyystin loppulukemiin 106–59 päättyneessä ottelussa.

Hämäläismiehistö lähti vierasotteluun 12 joukkueen lohkonsa neljänneltä pykälältä. Tasoero kävi oitis selväksi. Ensimmäinen kymmenminuuttinen kirjattiin hurjilla heittoprosenteilla operoineelle kotijoukkueelle 30–13.

Kakkosjaksolla PuB sai hieman juonesta kiinni. Peli oli kovaa, mutta rehellistä, ja sellaisessa ryskeessä pärjäsi eritoten Tuukka Mutta, joka pussitti muutamankin väkevän korinalusmuussauksen. Ravens vei toisen neljänneksen niukasti 24–21, ja kirjautti puoliaikatulokseksi murskavoittoa enteilevän 54–34.

Toisella puoliajalla alkoi miehiä putoilla. Eetu Koivuniemen polvi sanoi sopimuksen irti, sitten Ville Reposen olkapää, eikä kahta ilman kolmatta: Mutan silmä musteni. Pian Miikka Kilpinen rikkoi viidellä virheellään itsensä suihkuun. Virheitä PuB otti ottelussa kaikkiaan 18 Ravensin neljää vastaan. Kotijoukkue jyräsi kolmoskympin 28–14 ja päätöserän 24–11.

– Olin huono, mutta eipä ollut tänään sankareita vierelläkään

… muotoili pelaajavalmentaja Lassi Utrio murskatappion jälkitiloissa.

PuB pelaa seuraavan kerran pe 29.1. Seminaarin koululla klo 19.30 alkavassa kamppailussa on vastassa häntäpään porukka, espoolainen Ming Dynasty. Otteluun on vapaa pääsy.

Kommentointi on suljettu.

css.php