Lassi Utrion loppuhetkien erheettömät vapaaheitot musersivat dynastian – Seminaarin koulun ennätysyleisö nautiskeli PuB – Ming Dynasty -kotijännäristä

IMG_8487

PuB – Ming Dynasty 75-68 (42-31)

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioona on kutkuttavassa vaiheessa. Kaikki on mahdollista, sarjakärkeen tahtoa ja tunkua. PuB:n haaveet saivat tuulta purjeisiin, kun lohkon häntäpäästä löytyvä espoolainen Ming Dynasty taipui loppulukemiin 75–68 päättyneessä jännärissä.

Avausjakso tarjosi yllätyksen. Kahdeksanmiehinen vieras heitteli Seminaarin koulun koreihin hurmiossa – miltei jokainen osuma löysi keskelle keksintöä, kuten tavataan sanoa. Vastaavasti PuB:n heittoprosentit olivat vaatimattomat. Jukka Ränkimiehen (ottelussa 13 pistettä) korinalusonnistumiset ja Joe Nurmion kaukoheitot pitivät kotijoukkuetta jotenkuten pinnalla; köniin tuli 13–22.

IMG_8485

Lyhyellä tauolla piti PuB:n pelaajavalmentaja Lassi Utrio porukalleen puhuttelun. Kentälle palasi uudestisyntynyt joukkue. Oitis karkuun 6–0, puolivälissä kakkosjaksoa johtoasemaan 30–29, sitten hurjaan erävoittoon 29–9 ja lopulta puoliaikatulokseksi 42–31. Kotiyleisö huusi riemuaan. Jakson kiistattomia hahmoja olivat heittonsa kipunoivaksi kuumentanut Utrio (22) ja Joe Nurmio (22), joka säkitti kolmosensa ammattimiehen tarkkuudella. Myös kakkosesta nostetut Ränkimies ja Tuukka Mutta (8) ilahduttivat pelkäämättömillä ratkaisuillaan.

Ottelun jälkipuolikkaalla seitsenmiehinen PuB piti – Utrion loppuhetkien vapaaheitoilla – asemansa, vaikka pelottavan liki espoolaisvieras kiri. Voitollaan PuB lunasti paikkansa sarjataulukon kolmannella pykälällä.

Muut pistemiehet: Taavi Uke 7, Miikka Kilpinen 3 ja Matias Suonpää.

Ottelun ratkaisu: Ming oli jo kahden pisteen päässä (!) PuB:sta lopussa… Rikottiin puolin ja toisin… Ming rikkoi väärää miestä. Kuusi vapaaheittoa häneen 100%:n tarkkuudella.

”Ränki [Jukka Ränkimies] duunaa niin epäortodoksisia liikkeitä, ettei sitä tajua. Oli ottelun ehdoton MVP. Mies tekee korin kolmen äijän keskeltä, puristuksista – on yhtäkkiä korinteossa!”

-Lassi Utrio

”On se aika kova jätkä toi Ränki.”

-Aapo Nuutinen

”Mene takaisin sinne kuutosdivariin pelaamaan.”

-Ming Dynastyn #7 Tuukka Mutan faijalle, joka ei ole koskaan pelannut missään divarissa korista.

Sydänterkuin

IMG_8486

Kommentointi on suljettu.

css.php