Punaportin Blues 2 puolusti Jukka Hillon paluuottelusta messeväisen kotivoiton – äkkimenestys inspiroi kapteeni Vuorisen lausumaan ensimmäisen koripallovärssynsä

IMG_8673

PuB 2 – Kuhat 2 93-59 (41-31)

Koripallon miesten eteläisen alueen viidennen divisioonan ylimmäisen E-lohkon pelit ovat alkuvaiheessaan, sarjataulukko muotoutuu peli peliltä. Punaportin Bluesin kakkosjoukkue kirjautti vuodenvaihteessa nollattuun taulukkoon ensimmäisen voittomerkintänsä, kun Seminaarin koululla kaatui lukemin 93-59 helsinkiläinen muusikkojoukkue Kuhat 2.

Pelaajavalmentaja Petu Mattilan näkemys ottelutapahtumasta

”Oli odotettua helpompi peli. Missään vaiheessa ei vierailija kyennyt hätyyttelemään etumatkaamme. Aina, kun pääsi liian liki, otin kapteeni Vuorisen seurueineen kentälle. Meidän pelaamisemme oli pääsääntöisesti hyvää, ja niitä pakollisia sekoiluhetkiä tuli tänään vähän. Japo Postareff muussasi oman puolustettavansa hengettömäksi, mutta minä ja Igor hävisimme omillemme.”

IMG_8670

”Hyökkäyskalustomme oli tänään rautaa. Vuorinen onnistui heittopelissään kaikilta etäisyyksiltä, Ilari Saunamäki oli todella hyvä, Aleksi Tuomi aivan mahdoton puolustettava, Igor pelikirjan ulkopuolelta tekemine maaleineen (yhdeksällä pelaajalla ei ole hajuakaan, mitä se kymmenes tekee) mainio niin ikään.”

IMG_8672

”Jukka Hillo tehtaili paluuottelussaan kolme panssarivaunuajoa, jotka päättyivät seuraavilla tavoilla: a) kori, b) hyökkääjän virhe ja c) Hirmumyrsky blokattiin tylysti päin Seminaarin koulun sateenkaariseinää. Pallo ja mies. Jukka ei heitellyt tänään kaukaa, mutta moni muu heitti, muiden muassa minä ja Japo onnistuimme kertaalleen.”

IMG_8672

”Elimme ottelun aikana monia dialogihetkiä. Vuorinen ohjaili vapaaheittojani. Kysyin Vuoriselta, tahtoisiko tämä huilata hetken. Hän sanoi tekevänsä, mitä koutsi pyytää. Ja niinhän tuo tekikin: koreja kun pyydettiin, otti huilia kun käskettiin, voitti kun komento kävi, lämmitti saunan ja sytytti saunaan valot.”

IMG_8673

”Olemme yksissä tuumin pohtineet, olenkohan painottanut jo liiaksikin oikeaoppista puolustamista. Tämän sarjan parhaana kaikkien paikkojen pelaajana olen toki myös etevä puolustaja. Osaan neuvoa paitsi ulkopelaajien puolustamista, myös korinaluspelaajien sijoittumista sekä liikkumista puolustuksessa. Suojattini ottavat keskimäärin 1,7 virhettä per peluri per peli. Meitä vastaan tehdään aika vähän koreja. Yleensä. Olen tyytyväinen pelaajieni rikkeettömään puolustamiseen. Tänään vain Igor nappasi neljä virhettä tililleen – muut 0-2.”

IMG_8670

Pistemiehet: Vuorinen 23 (MVP), Postareff 17, Jacovic 17, Saunamäki 12, Tuomi 10, Antti Ruponen 5, Mattila 5, Hillo 2 ja joku 2.

”Tolppa voittotilastoissa / ympyriäinen nolla on poissa.”

-Lasse Vuorinen: Kevät

Kommentointi on suljettu.

css.php