Punaportin Blues himomuussasi messeväisellä Rukkanen-voitollaan itsensä lähemmäs sarjataulukon kärkikaksikkoa

IMG_9034

PuB – Rukkanen 93-56 (48-24)

Sarjataulukossa lohkonsa kärkikaksikkoa hätyyttelevä Punaportin Bluesin edustusjoukkue kaiversi yhden loven voittojensa sarakkeeseen, kun koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonan ottelussa kaatui vantaalainen Rukkanen lukemin 93-56.

IMG_9035

Rekolan Urheilijoiden alajaos saapui Seminaarin koululla kahdeksanmiehisenä. PuB:lla oli pelureita yksi vähemmän. Ensimmäisellä kymmenminuuttisella tehtiin voimasuhteet selviksi. Tasapäisesti pisteitä tehtaillut kotijoukkue dominoi takamies Ville Reposen johdolla parketin tapahtumia sekä nopeutensa että taitonsa turvin, ja kaksitoistajoukkueisen B-lohkon sarjataulukon viimeistä edellinen vantaalaisvierailija sai tyytyä taukotulokseen 23–12. Laituri Lassi Utrio antoi avausjaksolla Reposelle mainiota tulitukea kahdella kolmen pisteen onnistumisellaan.

IMG_9036

Toisella jaksolla peli kävi vieläkin vauhdikkaammaksi – tempoa kontrolloi PuB. Pääkaupunkiseutulaisten jalka alkoi painaa, ja hämäläiset päättivät offensiivinsa poikkeuksetta älykkäimmin valinnoin. Pallo kiersi vikkelästi pelaajalta toiselle, Miika Koskinen napsi ohimenneistä heitoista sarakkeeseensa hyökkäyspään levypallot, ja puoliaikatulokseksi ahkeroitiin matemaattisestikin messeväinen 48–24.

IMG_9036

Kolmannella neljänneksellä pääsi viimeinenkin PuB-sankari pisteiden makuun, kun Matias Suonpää upotti vapaaheittonsa. Sitten ei ollutkaan enää mitään jännitettävää. PuB:n pisteidentekijät jakautuivat seuraavasti: Lassi Utrio 33, Joe Nurmio 21 Ville Reponen 20, Taavi Uke 10, Tuukka Mutta 4, Miika Koskinen 4 ja Matias Suonpää 1.

IMG_9035

Pelin tuhmin suoritus: Joe Nurmio kuljetti omasta päästä vastustajan kolmoskaarelle, kahden puolustajan keskelle – ja nakkasi röyhkeän kolmipisteisen häneen. Puolustajat seurasivat katseellaan pallon ihanaa kaarilentoa.

MVP: Ville Reponen (joka loisti edellisessäkin – tappiollisessa! – Rukkas-pelissä, jossa teki 18 pistettä).

Lausunto: ”Se on yhdeksänkymmentäkuusi.” -Lassi Utrio itsekseen, omasta vapariprosentistaan.

Lausunto: ”Matias Suonpää on koripallon Raipe Helminen. Ei laukaise, vaan syöttää, vaikka olisi tyhjä maali edessä.” -Esa Reponen

Lausunto: ”Tämä Rukkasen puolustuspeli näyttää siltä, kuin peliä olisi jäljellä enää vajaa minuutti. Sitä on vielä puolitoista jaksoa.” -minä

Lausunto: ”Asetin Koskis-Miikalle tavoitteeksi 25 levypalloa. Hän otti vain 18. Ne olivat melkein kaikki hyökkäyslevypalloja.” -PuB:n valmentajaksi siirtynyt toipilas Eetu Koivuniemi

Lausunto: ”Tää oli tällainen peli.” -Lassi Utrio

Kommentointi on suljettu.

css.php