Unelma elää: Punaportin Blues haki himosikaturpavärkkivierasvoiton Stadista

vr

HNMKY Los Pakilas Lakers – PuB

46-95

Edellisestä kohtaamisesta hämäläisille 52 pisteen voitto. Siinä lähtöasetelma illan otteluun.

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonan kolmanneksi viimeinen hämeenlinnalaisottelu pelattiin Malmin palloiluhallissa HNMKY:n alaosasto Los Pakilas Lakersia vastaan. Edellisestä kohtaamisesta kiskaistu 52 pisteen voitto miltei toistettiin loppulukemiin 46–95 päättyneissä murskajaisissa.

Alaraajavaivoista kärsivä PuB matkusti pääkaupunkiin seitsemällä terveellä miehellä. Vastassa oli kuusi paikallista. Alku oli tahmea etenkin PuB:lle: hyökkääminen sekoilua ja puolustaminenkin puoliväsynyttä. Ensimmäinen kymmenminuuttinen päätettiin tilanteeseen 13–14.

Ei auennut urku vielä toisellakaan jaksolla. Kotijoukkueen into ja liike pitivät pelin tasaisena aina puoliaikaan (27–33) saakka, mutta kolmannella neljänneksellä sitten taivaat repesivät – komean paluun parketeille tehneen Ari Lehtolan esimerkillä PuB kiskaisi jaksolta 30–6-voiton, ja päätösjakso voitiinkin – ottelun ratkettua – pallotella vain. Kotijoukkueen hyökkäämisinto ja -jaksaminen tyrehtyi kolmosjaksolla tyystin.

Pistemiehet: Lassi Utrio 31, Joe Nurmio 17, Ari Lehtola 14, Jukka Ränkimies 11, Ville Reponen 10, Tuukka Mutta 8 ja Taavi Uke 4.

PuB pelaa runkosarjan kaksi viimeistä otteluaan Seminaarin koululla. Perjantaina 18.3. klo 19.30 saapuu HNMKY Yökoris ja 1.4. Kisis, molemmat Helsingistä.

– Tänään ei puolustuspeliltämme vaadittu ihmeitä. Illan kohokohta ja oikeastaan koko ehtoon tuhmin suoritus oli Joe Nurmion tyly kaavinta eli itsevarmuutta uhkuva heitontorjunta yksin läpi -tilanteessa, johon kukaan muu ei olisi vaivautunut paikan päälle juoksemaan, summasi pelaajavalmentaja Lassi Utrio.

Unelma nousukarsinnoista elää.

Kommentointi on suljettu.

css.php