Chauncey McBriden Warriors kesytti Nokalla PuB:n kakkosesta kuuliaisen söpöläiskyyhkysen

IMG_9174

Warriors – PuB 112-72

Miesten eteläisen alueen 5. divisioonan ylimmäisen E-lohkon mittelössä Katajanokan liikuntahallissa kohtasivat helsinkiläinen Warriors ja hämeenlinnalainen PuB 2. Pyllysaunahan sieltä Nokalta tuli.

”Warriors on nuori nippu pelureita, jotka pelaavat kovaa; ei kovin suurikokoinen porukka, mutta nopea”, informoi salainen tiedonantaja PuB-koutsi B.D. Mattilaa ennen pääkaupunkiin matkaamista.

Lohkon ykkönen ei armahtanut hämäläisiä. Jo puoliaikaan mennessä kirjattiin tilanteeksi 58-36, ja siitä läksytys vain kiihtyi.

 

pimeässä ajo

tai liukkaalla jäällä

aamun ensi kajo

viljapellon päällä

-B.D.

 

Kovaa, mutta sääntöjen sallimissa rajoissa. Näin voisi Warriorsin pelityyliä luonnehtia. Kapteeni Lasse Vuorinen puki kokemuksensa sanoiksi näin: ”Etelähelsinkiläinen meri-ilma katseli ja kosketteli meitä. Se ei missään tapauksessa ollut vihamielinen. Kenties se tunsi myötätuntoa Kanta-Hämeestä saapunutta rykmenttiämme kohtaan.”

IMG_9180

”Ottelu oli siis rehti. Ainoastaan valmentajamme B.D. Mattila kävi ajoittain pientä veljellistä keskustelua tuomareiden kanssa. Mentalisti Mattila pääsi tänään sekä tuomareiden, parin vastustajan että itsensä ihon alle.” -Vuorinen

Tasoero oli selkeä. Warriorsin taso osoitti, mikä porukka kuuluu neljänteen divisioonaan ja mille taasen sopii viides.

PuB:n pistemiehistä mainittakoon 17 pojoa pussittanut Japo Postareff (pääkuvassa, ylinnä), joka saa kapteeni Vuoriselta vuolaita kehuja: ”Japo on ollut koko kauden ajan oma hyvä vanha itsensä. Ihmisen onni on oma Japo.” Muista pelaajista kapu nostaa esiin Ilari ”Nuori Ilari” Saunamäen, joka oli ottelussa pirullisen nopea, ainoa pelaaja, joka vauhdillaan pärjäsi kotijoukkueen turboahdetuille himokiitureille. Omasta roolistaan parketilla Vuorinen lausuu näin: ”Minä olin kuin turkkilaisen kenkäkaupan mokkanahkakengän lopullinen hinta – tingitty siitä, mitä pyydettiin.” Kymmenen pisteen kerhoon eli kymppikerhoon päässeistä listattakoon vielä seuraavat: Vuorinen takoi 14 pojoa, Antti Ruponen ja Jukka Hillo 10 per sierainpari.

IMG_9173

”Nämä ovat näitä ikään kuin marraskuisia iltoja, joina lähdetään raskaan työpäivän jälkeen näitä vierasmatseja pelaamaan. Kyllä tästä hommasta täytyy tykätä, että näitä reissuja jaksaa kahlata.”

-B.D. Mattila

 

Kommentointi on suljettu.

css.php