”Oi autuutta!” sanoi Lassi Utrio, kun sarjanousumahdollisuudesta unelmoi (PuB päätti runkosarjansa luovutusvoittoon Kisiksestä)

IMG_9180

PuB – Kisis 40-0

Koripallon miesten eteläisen alueen 3. divisioonan runkosarja on päättynyt. Aprillipäivälle kaavailtu kotiottelu helsinkiläistä Kisistä vastaan tuomittiin lopputulokseen 40–0 vierasjoukkueen ilmoitettua, ettei se olosuhteista johtuen pääse matkustamaan Seminaarin koululle.

Punaportin Blues sijoittuu täten sarjataulukossa porvoolaisen Ravensin ja espoolaisen KoriJarien perään kolmanneksi, juuri kutkuttavasti nousukarsintaviivan alapuolelle.

Hämeenlinnalaisjoukkue on kuitenkin ilmaissut kiinnostuksensa osallistua huhtikuun lopun karsintaturnaukseen tai jopa järjestää sen, mikäli jompikumpi lohkon kärkikaksikosta kieltäytyy yrittämästä sarjanousua. Sekään ei olisi näissä alasarjoissa tavatonta… Hämeenlinnalaisia koripallofaneja tieto ilahduttaa – unelma kakkosdivisioonasta elää yhä.

Oi autuutta! Jos me pääsisimme huhtikuun lopun nousukarsintoihin – tai jopa järjestäisimme ne itse – meillä olisi siinä lauantaina ja sunnuntaina todellinen unelmaviikonloppu käsillämme: kakkosjoukkueella kaksi matsia ja meillä kaksi. Oi autuutta! -PuB:n pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Kommentointi on suljettu.

css.php