Unelma elää ja hengittää – PuB karsii sarjanoususta!

Kerava3

Viimeiset vuodet toisen ja kolmannen divisioonan väliä ravannut Punaportin Bluesin edustusjoukkue on jälleen kerran jännän äärellä lauantaina, kun kutsu käy Helsingissä pelattavaan nousukarsintaturnaukseen. Panoksena on mahdollisuus nousta kakkosdivisioonaan.

Miesten eteläisen alueen 3. divisioonan B-lohkon voittaja, porvoolainen Ravens, kieltäytyi nousukarsinnoista, joten PuB pääsi taulukon kolmospykälältään mukaan yrittämään. Malmin palloiluhallissa pelattavassa turnauksessa hämäläismiehistö saa klo 14.20 pelattavaan otteluun vastaansa Tapiolan Hongan, ja klo 17.20 PuB ottaa mittaa Kruununhaka Seamenista.

– Aiemmissa nousukarsintaturnauksissamme olemme olleet suosikkeja tai vähintäänkin varteenotettavia vastustajia, mutta nyt olemme selkeästi haastajia, arvioi Punaportin Bluesin pelaajavalmentaja Lassi Utrio tulevaa.

TURNAUSENNAKKO BY MAJURI UTRIO

”Mietimme pitkään, lähteäkö April Madness -turnaukseen, vaiko eikö. Soutamisen ja huopaamisen jälkeen totesimme yksissä tuumin, että pari hyvää peliä ja bastu olisi jees. Asetimme itsellemme ehdon: porukan pitää ilmestyä sekä itse turnaukseen että sitä edeltäviin treeneihin, jotta hommasta voi tulla jotakin hyvää. Siispä kyllä me tosissaan lähdemme Hongan ja Seamenin haastamaan!”

”Ränkimiehen kunnianhimotasot ovat korkealla. Sen tiedämme, mutta vastustajista emme mitään.”

”Valmistautumisesta muutama sananen. Muutamiin treeneihin olemme nyt saaneet kymmenen ukkoa parketille. Tristan Fay ja Tuukka Mutta ovat pois laskuista – out of the season. Miikka Kilpinen on käynyt tänä kuluvana vuonna treeneissä kerran, se taisi olla helmikuuta… Ari Lehtola on tehnyt onnistuneen paluun pelikentille, ja Timo ”Väkivahva” Teivaanmäen comeback ei olisi juurikaan voinut paremmin ajoittua. Mies on taas ollut kolme vuotta sivussa, tulee treeneihin, dominoi koko systeemiä ja painaa sikaisia donkkeja häneen.”

”Pelisuunnitelmastakin tahdon lausua. Meitä on yhdeksän ja olemme pappoja. Matsit pelataan kolmen tunnin välein. Näistä lähtökohdista voivat fanit päätellä gameplanimme.”

”Tunnelmointi on myös tärkeätä, siispä pari seikkaa siitä. Tunnelmat ovat odottavat ja toivottavasti torstain treeniemme jälkeen hyvin valmistautuneet. Vielä eivät ole.”

”Sitten vielä tähän loppuun pieni kertomus. Muistan lukeneeni Hesarista otteluraportin jostakin takavuosien Tapiolan Hongan matsista. Silloin joukkueessa pelasi eräs erityisen pitkä pelaaja, Harri Huida nimeltään. Matsi meni huonosti – koko joukkueelta. Lehdessä luki jotensakin näin: X:n heitto ei pudonnut, Y nukahteli kentällä ja Huida… Huida oli tapansa mukaan pitkä. Muuta en voi minäkään luvata, kuin että PuB tulee olemaan tapansa mukaan pitkä.”

IMG_8487

Kertauksena paikan päälle matkustaville fanijoukoille: #M2D-nousukarsintaturnaus Malmin Palloiluhallissa la 23.4. Ensimmäinen ottelu: Kruununhaka Seamen – Tapiolan Honka klo 11.20.

Kevätterkuin

IMG_8486

Kommentointi on suljettu.

css.php