Punaportin Blues 2 päätti kautensa tuplaviikonlopun voittoon ja tappioon

IMG_7781

Punaportin Blues 2:n M5D-kaudenpäätösviikonloppu 22.-24.4.2016

Koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan ylimmäinen E-lohko pelattiin päätökseen ensin Hämeenlinnassa ja sitten Helsingissä. Kotiottelusta vantaalaista RU Kunnon Miehiä vastaan tuli selkeä voitto ja vierasvisiitistä Pakilan Visan 36ersin luo tappio. Tämän tuplaviikonlopun tapahtumat sijoittavat PuB:n lopulliseen sarjataulukkoon puolivälin kehnommalle puolen.

Pakilan Visan nuori ja hyväkuntoinen porukka sai vastaansa haluttoman, hajuttoman, mauttoman ja värittömän PuB:n. Jopa ikitaistelija Igor Jacovic oli harvinaisen vaisu. Menomatkaan (HML – HKI) käytettiin kaksi tuntia, mikä kuvaa joukkueen henkistä jähmettyneisyyttä ja panoksen puuttumista hyvinkin oivallisesti.

Muinoin risteilyllä edustusjoukkueen Jukka Ränkimies lausui, että PuB 2 nousee tällä kaudella 4. divisioonaan. Oli joukkueella mahdollisuutensa, sillä jo tämä E-lohkoon päätyminen voidaan laskea saavutukseksi. Teoriassa tästä lohkosta olisi voinut nousta, mutta toisin kävi. Koutsi Big Dog Mattila lausuu asiasta seuraavaa: ”Pitää myöntää, että ei meistä ole nelosdivisioonaan. Tämän piti olla kaikkien aikojen kausi, ja tavallaan se olikin, menestyksen puolesta, mutta se, miten tähän menestykseen päädyttiin, ei ole mitenkään merkillepantavaa. Treeniaktiivisuudessa oli kauden jatkuessa suuria puutteita.”

”Minä olen tyytyväinen tähän kauteen”, lausuu kapteeni Lasse Vuorinen.

”Kapteenilla on hyvin alhainen vaatimustaso”, kuittaa Big Dog.

Parivaljakko on jatkanut intensiivistä, symbioottista rinnaneloa, joka on tuottanut selkeitä tuloksia. Vuorinen kertoo ohjanneensa Big Dogia kohti tunteiden tunnistamista ja niiden kielentämistä. Big Dog kertoo epäilevänsä Vuorisen metodeja, sillä työpaikkaliikunnan pelissä (!) Koiralle napsahti teknillinen virhe suunsoitosta. Vuorinen mainitsee muutaman esimerkin B.D. Mattilan ihmiseksi kasvamisesta: tämä on yksissä treeneissä kehunut porukkaa (”Hyvin menee.”) ja tämän päivän matsin paluumatkalla Koira kertoi parivaljakon täydentävän toisiansa. Tämä on poikkeuksellinen myönnytys ja vastaantulo kapteenin ja koutsin suhteessa, jota leimaa nimenomaan erilaisuus – BD on konkreettinen tekijämies ja Vuorinen ihmisen psyyken herkkien kielien näppäilijä.

”Haluan lähettää lämpimät terveiset Hämpton City Basketballin lukijoille eli faneille, etäfaneille, #M5D-koripalloyhteisölle, tuomareille, vastustajille, bändäreille ja oikeastaan ihan joka ikiselle toimintaamme tukeneelle taholle!” -Lasse Vuorinen

Vuoden parhaan pelaajan palkinto jaetaan kahtia: Jani Postareff ja Aleksi Tuomi. Ensin mainittu on korvaamaton, ja jälkimmäinen on kasvattanut amisviiksiensä ohella johtajuuttaan määrätietoisesti.

-Petu Mattila

Hämpton City Basketball kiittää Punaportin Bluesin kakkosjoukkuesta hienoista koripalloelämyksistä kaudella 2015-2016!

IMG_9180

IMG_9173

IMG_9174

IMG_9036

IMG_8780

IMG_8672

HawkReino

MVP

Kommentointi on suljettu.

css.php