Unelma elää yhä: PuB:lle nousukarsintaturnauksesta voitto ja tappio

PuBjpg

Nousukarsintaturnaus Malmin palloiluhallissa 23.4.

Punaportin Blues taisteli urheasti noususta kakkosdivisioonaan, mutta yksi voitto karsintaturnauksesta ei riittänyt suoraan nousupaikkaan. Nyt jää sekä toisen karsintalohkon tulosten että ylemmillä sarjatasoilla tapahtuvien liikehdintöjen ratkaistavaksi, pelaako PuB yhtä porrasta ylempänä kaudella 2016-2017.

Tapiolan Hongan vauhdikas nuorisoporukka kaatoi PuB:n murskaavasti 103-72. Hitaampi ja väsyneempi Kruununhaka Seamen puolestaan jäi sisuuntuneen hämäläisjoukkueen jyrän alle loppulukemiin 47-78 päättyneessä ottelussa.

”Puolitoista erää jaksoimme Honka-ottelussa. Sitten tuli huono jakso, jota jatkui loppuun saakka. Lehtolan Ari pelasi hyvän pelin.  Seamen-matsin tempo oli eri maailmasta ja joukkueiden tasoerokin melkoinen. Ei ollut voittajasta epäselvyyttä. Erityisesti yllätyspaluun pelikentille tehnyt Timo Teivaanmäki ilahdutti, etenkin jälkimmäisessä pelissä. Ensimmäinen matsi meni rikkeetöntä puolustamista harjoitellessa… Myös Taavi Uke ja Ari Lehtola pelasivat onnistuneen turnauksen.” -PuB:n pelaajavalmentaja Lassi Utrio

Turnauksen kohokohdat koutsin silmin

Ville Reposen salainen kaksoiskuljetus matkalla korille. Temppu jäi tuomarilta havaitsematta – ja Repos-Ville painoi kaksipisteisen syvälle häneen.

Ari Lehtolan viime hetken hook-heitto suoraan juoksusta keskelle keksintöä – kaksi pistettä. Joukkuetoveri Miikka Kilpinen kannusti vaihtopenkiltä: ”On se ruma liike.”

Kilpisen vaihtopenkkiohjeistuksista poimimme myös turnauksen kolmannen kohokohdan. ”Ei tarvitse heti vetää!” ohjeisti Miikka kentän puolella innokkaita pikaheittoja ottavaa joukkuetoveriaan… ja veti itse seuraavassa hyökkäyksessä suoraan syötöstä niin sanotun kahden metrin ylihelan – päivän kolmannen!

Timo Teivaanmäen puolustaminen ensimmäisessä ottelussa oli merkillepantavaa: viisi virhettä jo hyvissä ajoin. Katsomossa Timon tytär yritti ottaa iskän pelaamisesta kuvia muistoksi, mutta siinä kävi näin: ”Mä yritän kuvata iskää, mutta aina se ottaa virheen ja tulee heti vaihtoon.”

Lassi Utrio – kauden päätössanat

”Kausi on vihdoinkin ohi. Kokonaisuutena se sujui ihan hyvin. Ailahtelu leimasi tätä kautta, ja tuttuun tapaan treenaamisaktiivisuus hieman kärsi en jaksa tänään -tyyppisistä poisjäänneistä. Me kaikki vanhenimme kauden aikana noin kauden verran, emmekä tästä enää nuoremmiksi tule. Meille kelpaisi muutama uusi nuori ja nälkäinen vahvistus nyt! Kaudesta jäi mieleeni erityisesti Jukka Ränkimiehen vapaaheittopommitus kohti taustalevyn alakulman Kerko-tarraa. Pelaajista paras oli Joe Nurmio.

Hämpton City Basketball kiittää Punaportin Bluesia jännittävästä ja viihdyttävästä koripallokaudesta. UNELMA ELÄÄ!

IMG_8486

Kommentointi on suljettu.

css.php