Punaportin Blues 2 esittää: kesäkuulumiset ja kapteenin kausiennakko

pub2 (2)

PuB 2:n kapteenina ja arvojohtajana olen ilmestynyt lausumaan kesäterveiset ja -kuulumiset kaikille sidosryhmillemme. Aloitetaan Postimiehestä ja Hillosta.

Menestyksekkään kauden jälkeinen treenisesonki on käytetty tehokkaasti joukkueen hyödyksi. Jani Postman Postareff ja Jukka Hirmumyrsky Hillo ovat harjoittaneet lajitaitoja (mm. kuljettaminen, syöttäminen, heittäminen). Muista pelaajista minulla ei ole mitään havaintoja. Itse olen levännyt. Se on sanottava, että vaikka alkukesästä en juuri koripallokentille kaivannut, alkaa motivaatio näin keskikesällä kasvaa kuin Kaius Karjan leukaparta.

Nuori Aleksi Tuomi

Nuoresta Aleksi Tuomesta tiedän sen verran, että tämä on kesän kuluessa tullut täysi-ikäiseksi. Tapahtumaa juhlistetaan koko joukkueen voimin huomenna lauantaina. Samassa yhteydessä ratkomme joukkueen sisäisen NBA-mestaruuden Hillon pelikonsolin ja Helo Hetivalmis -saunan avulla.

Juha J-Hawk Haukka ja Amerikka-yhteistyö

Juha J-Hawk Haukka on harjoitellut Floridassa sikäläisen high school -joukkueen mukana. Huhut kertovat, että PuB 2 aloittaa ensi kaudella yhteistyön kyseisen opinahjon kanssa. Pelaajavaihto käynnistyy siten, että ykkösjoukkueen (PuB 1) Tuukka Tuke Nukem Mutta lähetetään vähintään vuodeksi Amerikkaan.

Iron Maiden

Toinenkin huhu on. Takamiesosastomme saattaa vahvistua historiamme ensimmäisellä amerikkalaispelurilla. Tämä ei liity tuohon edellämainittuun oppilaitosyhteistyökuvioon.

Toistaiseksi merkittävin PuB 2 -tapahtuma sitten menneen kauden päätöspelin on ollut Iron Maidenin konsertti Kantolassa.

Erityiskiitos lähtee uskollisille faneille. Teitä ajatellessa minulle käy kuin SuomiLOVEa katsellessani – silmäkulma kostuu.

Tavoitteet kaudelle 2016-2017

Tavoitteemme on ennen kauden alkua selvittää, pelaammeko nelos- vai viitosdivisioonassa. Coach Big Dog Pena Mattila selvittää tämän asian heti, kun ehtii.

Valmentajan ja kapteenin symbioosista

Symbioosimme syvenee. Olen opettanut Petulle ihmisjohtamista, tunnetaitoja ja empatiaa. Hän opetti minulle intervallijuoksua. Alkavalla kaudella tulen opastamaan Petun vieläkin laadukkaampaan tunneilmaisuun. Joukkueemme ensimmäinen läpimurtohan koettiin taannoin, kun Petu oppi tunnistamaan ja nimeämään omia tunteitaan. Tämän taidon avulla hän herkistyi havaitsemaan myös muiden ihmisten (esim. joukkueen pelaajat) tunnetiloja. Seuraavan suuren askeleemme otamme, kun koutsi oppii erittelemään ja ilmaisemaan moninaisia tunteitaan vieläkin tiheämmällä seulalla. Tämän myötä… KAIKKI ON MAHDOLLISTA!

(15.7.2016 PuB 2 -kapteeni Lasse Vuorinen yksinoikeudella Hämpton City Basketballille)

pub2 (1)

Edustusjoukkue lähetti Jukka Ränkimiehen tarkkailemaan PuB 2:n arkisia toimia. Jukka imee jokaisen nyanssin oppiakseen mahdollisimman paljon.

 

 

Kommentointi on suljettu.

css.php