KORISKAUDEN KYNNYKSELLÄ: Punaportin Blues 2 on valmis ja luottavainen

Hoop

Punaportin Bluesin kakkosen kuulumiset kuukautta ennen kaudenavausta.

 

KAPTEENISTO

”On ollut ilo jakaa kapteenius Lasse Vuorisen kanssa jo näin pitkään. Vähintään yhtä suuren autuuden minulle tuottaa, kun saamme kapteenistoomme mukaan nuoren ja osaavan Aleksi Tuomen.” -Jani Postareff

”Tämä on kunniatehtävä.” -Aleksi Tuomi

”Vuosia alkaa olla tässä hommassa vyöllä jo lukuisia. Yritän kuitenkin välttää urautumista keksimällä uusia tapoja ilmentää PuB 2 -kapteeniuden kunniakasta eetosta. Allun ja Japon kanssa muodostamme sellaisen kapteeniston, että se kestää vertailun mihin tahansa tässä maailmassa.” -Lasse Vuorinen

 

VALKKU

Aleksi Tuomessa on koko Punaportin Bluesin tulevaisuus. Kabinettipäätöksiä ei alkavaan kauteen tehty – viitosdivisioonakausi on edessämme. Joukkueen johdossa… jokainen osa-alue on hoidossa. Nyt kaipaan porukalta näyttöjä paitsi treeneissä, eritoten peleissä (toim. huom. treeneissä jokainen voi olla kuningas).

Harjoitusottelupyyntöjä tulee ympäri maan. Vastasimme myöntävästi Family AllStarsille, ja vielä on kenties Tampereelta tulossa porukka ottamaan mittaa meistä. Harjoitusotteluiden pelipaikkana on Seminaarin koulu.

Harjoituksissa yhdistelemme voimiamme ykkösjoukkueen kanssa. Synkronoimme pelikirjaa sekä haemme jotakin, jota en nyt keksi.

Joukkueen virallinen tavoite on säilyttää sarjapaikka. Epävirallinen liittyy sarjanousuun.

Minulla on vahva tunne: tästä on tuleva The Kausi.

-Petu ”Big Dog” Mattila

 

IMG_8486

Kommentointi on suljettu.

css.php