Punaportin Blues avasi kautensa vakuuttavalla kotivoitolla Seniorsista

img_3459

Miesten eteläisen alueen 3. divisioonassa operoiva hämeenlinnalainen Punaportin Blues oli kaudenavauksessaan kuin uudestisyntynyt koripallojoukkue. Vaikeaksi tiedetty helsinkiläinen Seniors kaatui murskalukemin 85–62.

Vierailija saapui Hämeeseen voimalla seitsemän miehen. PuB:lla oli 11 peluria. Yleisön riemuksi Lassi Utrio ei ole ainakaan vielä poistunut huhutulle ulkomaan-komennukselle, minkä lisäksi PuB sai Hyvinkäältä melkoisen väkevöityksen, kun ykkösdivisioonatäryjyrä Timo Turunen siirtyi hämeenlinnalaismiehistön riveihin. Nuoret Juha Toivonen ja Onni Leinonen ovat niin ikään uusia PuB-tekijöitä – jälkimmäinen viihdytti Seminaarin koulun yleisöä oitis riistollaan ja sitä seuranneella kaksipisteisellään. Uusia miehiä on liuta; hämeenlinnalaisjoukkueessa on nyt raikasta imua.

Jo avausjaksolla PuB näytti kaapin paikan. Utrion (ottelussa 20 pistettä) ja Turusen (14) johdolla isäntäjoukkue kiskaisi kymmenminuuttiselta 23–10-voiton. Puolustus oli kovaa, ennennäkemätöntä. Vaikka Seniors pelasi rajua ja fyysillistä koripalloa, ei PuB tuntunut rymistelyä hätkähtävän.

Toisella neljänneksellä korieroa tehtiin lisää. Ari Lehtola (14), Joe Nurmio (19) ja Miikka Kilpinen (10) olivat liekeissä läpi ottelun. Joukkueena PuB oli yksinkertaisesti nopeampi: se pääsi korille ja pakotti Seniorsin virheisiin. Puoliajalle poistuttiin tilanteessa 47–24.

Toinen puoliaika pelailtiin. Helsinkiläiset oli lyöty jo ensimmäisellä.

Kohokohtia muiden muassa: Jukka Ränkimiehen levypallot (x kpl), Matias Suonpään vapaaheitto-onnistuminen (2/2), Miikka Misu Kilpisen ilmavat hyppyheitot ja sky hookit, Joe Dzhou Nurmion kolmipisteiset (3 kpl), Ari Lehtolan ja Lassi Utrion kolmipisteiset (2 kpl per sierainpari), Timo Turusen korinalusmuussaukset (4 kpl) ja Ville Reposen ihmekorit (2 kpl). Coach Eetu Koivuniemen voittoprosentti voidaan niin ikään lukea tämän alkaneen kauden kohokohtiin. Se on 100.

Lisää otteluvalokuvia löydät Hämpton City Basketballin pikkusysterin The Shotin sivustolta!

Kommentointi on suljettu.

css.php