PuB 2 ryöväsi avauspinnat Stadista – BeePee kaatui himolukemin

img-20161004-wa0008

BeePee – PuB 2

55-82

Helsingin ranskalais-suomalaisella koululla miteltiin koripallon miesten eteläisen alueen 5. divisioonan avausottelun mestaruudesta, kun isäntä BeePee sai vieraakseen hämeenlinnalaisen Punaportin Blues 2:n. Vierasjoukkue ei antanut armoa – tuli turpavärkkimuussajaiset.

Koutsi arvotti vapaa-aikansa toiminnot – jäi Hämptonvilleen.

Igor myöhästyi lähdöstä. Kysyi klo 17.22: ”Missä ootte?” Lähtö oli tapahtunut klo 17.15.

Lisenssejä makseltiin matkalta. Matkakahvit juotaisiin Keimolan Nesteellä.

Siinä kolme pointtia tiistai-illan matsin alkuasetelmaksi.

img-20161004-wa0006

”Mä oon tänään k-o-v-a.”

Seitsemällä miehellä lähdettiin avausvoittoa hakemaan. Viisi pientä miestä ja kaksi suurta: nuori Aleksi Tuomi (ylempi kuva), Antti Ruponen (alempi kuva), Ilari Saunamäki, Lasse Vuorinen, Jaakko Aalto, Jukka Lehtinen (suuri) ja Jani Postareff (suuri).

img-20161004-wa0005

”Syötteleeköhän ne tänään mulle…”

Kapteeni Lasse Vuorinen otti Hämpton City Basketballiin yhteyttä tien päältä. Hän tahtoi lausua muutaman sanasen omasta roolistaan sekä ennen kauden alkua että kauden käydessä kiivaintaan.

Oma tehtäväni on edelleenkin sama. Toimin heijastuspintana, jota vasten valmentaja Big Dog voi peilata, ja sitten kehittää itsessään piileviä hyviä henkisiä ominaisuuksia. Minä olen Penalle peili, joka kasvattaa hänessä hyvää ja torjuu haitallista.

-PuB 2 -kapu ja valkku Mattilan psyykevalkku Lasse Vuorinen

Paljon hyvää oli hämeenlinnalaisten pelissä, puntaroi Vuorinen, jonka mukaan kolmas erä oli löysä, mutta muutoin pelasimme ihan kivaa korista. Tuomarina oli legendaarinen Pauli Tele, jonka kaulaliinan Vuorinen lupaa palauttaa pikimmiten. Se on kulkeutunut Vuorisen hattuhyllylle syistä, jotka kenties selviävät tämän kauden aikana…

Pisteet: Antti Rupoman 19, Japo Postman 18, Lasse Vuoriman 15, Jukka Lehtiman 14, Ilari Saunaman 8, Nuori Aleksi Tuomi 6 ja Jaakko Aalto 2.

IMG_8486

Kommentointi on suljettu.

css.php