Kauden ensimmäinen tappio: kakkospupi otti kolmosdynamolta sipuliin big time

img-20161029-wa0014

Dynamo 3 – Punaportin Blues 2

76-51

Syksyn ensimmäinen tappio olisi nyt vääjäämätön tosiasia. Kas siinä lähtöasetelma lauantai-illan otteluun Dynamo 3 – PuB 2. Maunulan liikuntahallin väestönsuojassa pelattu matsi oli kotijoukkueen juhlaa.

(Kakkospupin edellinen ottelu, syysloman kynnyksellä, päättyi hämeenlinnalaisporukan 76-67-kotivoittoon. Basket Team Tikkurila puolusti Hämeenlinnassa läskipaikkaa, jota vastaan kapteeni Lasse Vuorinen paukutti seitsemän kolmipisteistä häneen kirjauttaen illasta kaikkinensa 32 pojon tehosarakkeen. Seminaarin koululle saapunut ennätysyleisö vainusi oikein: Vuorista kannatti lähteä väijymään. Ja kun vieläpä puoliajalla nähtiin ihan oikea tanssiesityskin, oli loman käynnistävä viihdepaketti komeasti kasassa.)

img-20161029-wa0015

Sitten illan otteluun. Coach Big Dog Mattila antoi Igor Jacovicille (kuvassa) mahdollisuuden ottaa vastuuta ja suunnitella hieman taktiikoita. Igor käytti mahdollisuuden ja aloitti suunnittelutyön. Lause ”Unohdetaan se pick ’n’ roll -pelaaminen!” sai kuitenkin B.D. Mattilan toisiin ajatuksiin – Jacovic sai luvan luovuttaa pelikirjan takaisin päävalkulle. Aika ei ollut vielä kypsä vastuun jakoon.

Dynamo 3 musersi kakkospupin – kapu ja koutsi kommentoivat

”Oli hankalaa”, summasi kapteeni Vuorinen. ”Vein [erotuomari] Pauli Telen HJK-kaulaliinan vahtimestarin koppiin. Se oli tämän päivän henkilökohtainen tähtihetkeni.”

Puoliaika 34-24.

”Opetin Tuomea, Leinosta ja Jacovicia purkamaan harminsa kentälle siten, ettei tuomari saa mahdollisuutta tuomita käytösrangaistusta.” -Coach B.D.

”Keskittykää peliin.” -tuomari

Pisteet: Olli Leinonen 17, Vuorinen 13, Nuori Aleksi Tuomi 7, Japo Postareff 6, Matti Kaasu Heikka 3, Sami Savolainen 3 ja Jacovic 2.

Kommentointi on suljettu.

css.php