Voittoputki on jo viiden mittainen: Punaportin Blues kesytti Tapiolan Otson

img_20161104_201914

Punaportin Blues – Tapiolan Otso 108-64

Miesten eteläisen alueen 3. divisioona jatkui kotiottelulla espoolaista Tapiolan Otsoa vastaan.

Tappiottomalla Punaportin Bluesilla oli edellisestä ottelustaan HNMKY Los Pakilas Lakersia vastaan takataskussaan murskavoitto 94–56, jonka siivittämänä hämäläisjoukkue oli kavunnut jo B-lohkonsa kolmannelle pykälälle. Tämä viides perättäinen voitto vahvisti joukkueen asemaa osana selkeää kärkikolmikkoa Ravens, Dynamo 2, PuB.

Kotijoukkueen kanssa fyysillisesti tasavahvat Punapaitaiset saapuivat Seminaarin koululle vain viiden miehen voimin PuB:n kahdeksaa vastaan. Ensimmäinen jakso mentiin isännän komennossa. PuB:n, eritoten Joe Nurmion (ottelussa 24 pistettä), etevä kaukoheittopeli ilahdutti kotiyleisöä. Jaksotulokseksi kirjattiin lupaava 23–14. Toisella neljänneksellä alkoi espoolaisjalka jo painaa. Lassi Utriolle (36 p.) jäi tilaa nakella laatuosumia ja kaksikolle Matias Suonpää – Jukka Ränkimies saumaa poimia hyökkäyspään levypalloja. Puoliajalle poistuttiin tilanteessa 47–29.

img_20161104_201919

Nuori Onni Leinonen innostui kolmosjakson alkajaisiksi. Kaksi perättäistä kippoa veivät PuB:n jo reilun 20 pisteen karkumatkalle. Vastustaja Otsokaan ei heittänyt huonosti – PuB vain sinkosi paljon paremmin ja paljon useammin. Viimeiselle tauolle asteltiin valotaulun näyttäessä 78–45. Peli oli pelattu, mutta PuB:n tylytys vain kiihtyi.

Tämä ottelu oli parasta mahdollista perjantai-illan viihdettä. Jopa parempaa kuin Pressiklubi.

-Lasse Vuorinen

Kommentointi on suljettu.

css.php