Punaportin Blues 2 kiskaisi kotivoiton Hongasta

img-20161111-wa0024

PuB 2 – Honka Green 80-64

Viitosdivisioonaa tahkottiin Seminaarin koululla Hämeenlinnassa.

Punaportin Bluesin kakkosjoukkue kampesi puoliaikaniskalenkistä (34-39) reiluun voittoon ottelussa espoolaista Honka Greenia vastaan. Yhdeksänmiehinen kotijoukkue oli ensimmäisen puoliskon Petu Mattilan ja Jani Postareffin varassa, mutta jälkipuoliskolla alkoi ratkaisijoita löytyä useampiakin: viisikko Lasse Vuorinen, Jukka Hillo, Jukka Lehtinen, Aleksi Tuomi ja Igor Jacovic ratkaisi ottelun hämeenlinnalaisten eduksi.

img-20161111-wa0023

Ottelun ratkaisu perustui oikein valittuun strategiaan. Kolmannella jaksolla valmentaja Petu Mattila komensi miehistönsä hyödyntämään lihaspelotetta, jota Jukka Lehtisen johdolla sitten hyödynnettiinkin muhevasti aina loppuvihellykseen saakka. Korieron tekeminen kävi paikoitellen jopa niin intensiiviseksi, että Igor Jacovic katsoi parhaaksi rauhoittaa porukkaa serbiankielisellä käskyllä polako, rauhoitu. Lasse Vuoriselta kehotus meni ohi – kapu keräsi viisi virhettä, joista viimeisen löytyään espoolaisvastustajaa naamallaan kyynärpäähän.

”Onneksi kasvissosekeittoa ja Valio Kefiriä voi syödä pureskelematta. Niistä saa paljon vitamiinejakin.” -Lasse Vuorinen (kuvassa, mojovan tajunnanmenetyställin leukaansa saaneena)

img-20161111-wa0025

Peli oli valkku Petu Mattilan riemujuhlaa. Valkku näytti pisteiden teon mallia: kasasi 17 pojoa ja poimi kahdeksan levypalloa.

Ystävän auttamisen mallia näytti puolestaan kapteeni Vuorinen, joka kasasi nälkäiselle Postareffin Janille ottelunalusvoileivän, jonka tämä nautiskeli suurella mielihalulla isä-Vuorisen valmistaman marjamehun keralla. Tämä Kapteenin voileipä -ateria auttoi osaltaan PuB 2:n messeväiseen kotivoittoon.

Kommentointi on suljettu.

css.php